Dallos Bogi és Puskás Peti már nagyon izgatottak, ugyanis kezdetét vette az utolsó trimeszter.

Hamarosan hárman lesznek Puskás-Dallosék

Már csak 3 hónap, és megszületik Dallos Bogi és Puskás Peti első gyermeke, akiről már az is kiderült, hogy fiú lesz. A sztárpár rendkívül izgatott, hiszen ebben a szerepben még egyáltalán nincs tapasztalatuk. Puskás Peti az elmúlt években többször is hangot adott már annak, hogy nagyon szeretne apa lenni, úgyhogy egy régi álma válik valóra azzal, hogy nyár végétől már hárman lesznek. 

Dallos Bogi tavaly, az év utolsó napján tudta meg, hogy állapotos. Akkor azt tervezte, hogy amennyiben pozitív lesz a teszt, az éjféli csóknál osztja majd meg a nagy hírt. Ám az énekesnő nem tudta eldönteni, hogy mit mutat a teszt, így kikiabált Puskás Petinek, hogy segítsen eldönteni. 

Megható videót posztoltak

Akkor ugyan elmaradt a tervezett meseszerű bejelentés, azóta minden napjuk egy csoda. A terhességről most egy nagyon őszinte és megható videót is közzétettek, amelyben az ultrahangról is bejelentkeztek. 

De a videónak köszönhetően azt is láthatjuk, milyenek náluk a hétköznapok: piacoznak, énekelnek, zenélnek, kutyáznak, főznek - mindezt pedig állandóan széles mosollyal, és szüntelen lelkesedéssel. 

A videót ITT tudod megnézni!