Hamilton és Shakira kapcsolata mindenki úgy hitte, már hónapok óta tart. Ám most más is szemet vetett az énekesnőre, és ezt nem is titkolja.

Shakira titokban érkezett a randira

Shakira egy nagyon ismert sportolóval randizhat, és nem, nem Hamilton az. Az énekesnő a Miami Heat játékosával, Jimmy Butlerrel ment egy vacsorás randira Londonban szerda este. A találkozóról többen is beszámoltak, hiába próbálták a lehető legdiszkrétebben megszervezni. 

A pár tagjai nem sokkal 10 óra után érkeztek meg a Novikov Restaurant & Barba, pár perc különbséggel. És ugyancsak ennyivel hagyták el a helyet hajnali fél 2-kor, tehát a jelek szerint nagyon jól érezték magukat, hogy a program az éjszakába nyúlt.

Hamiltonnak kiadták az útját?

A 33 éves NBA All-Star biztonsági emberei még abban is segítettek a 46 éves Shakirának, hogy az étterem vészkijáratánál hagyhassa el a helyet, és ott szálhasson be a sofőr által vezetett autóba. Mégsem sikerült a teljes titoktartás, mert sokan így is kiszúrták őket.

Pedig Shakira a pletykák szerint Lewis Hamiltonnal bonyolódott forró románcba, a Forma-1-es pilótát több nagydíjra is elkísérte már az év során. Most azonban mégis egy másik sportolóval töltötte inkább az estét az énekesnő. 

Vajon ez a találkozó azért volt annyira alaposan megszervezve, mert Shakira nem szerette volna, ha Lewis Hamilton megtudja? Vagy a Forma-1 versenyzőjével ennyi lett volna a szerelem?

via