Az énekesnő az elmúlt időszakban többször beszélt már Piquéről, és arról, hogy miként élte meg a szakítást. Shakira többször üzent is exének, és az új barátnőjének, sokak szerint a legújabb szettjével is ez volt a célja. 

Különleges ruhát viselt Shakira 

A celeb meghívást kapott a párizsi divathétre, és a Viktor & Rolf haute couture bemutatóján vett részt. Az eseményre a márka egyik izgalmas darabját viselte. A fehér kabáton egy hatalmas 3D hatású NO felirat látható, ami igazán hangsúlyos, így rögtön feltűnik mindenkinek. 

shakira-ruha-2023
Fotó: Arnold Jerocki  / Getty Images

A rajongók szerint a jelzés egyértelmű, mivel ezzel a kabáttal szeretett volna üzenni az exének. Bár Shakira erről nem árult el semmit, nem ez lenne az első alkalom, hogy apró jelzésekkel üzen a sportolónak. Valentin-napon például egy exekről szóló dalt énekelt az Instán. 

Évek teltek el azóta, hogy Shakira részt vett egy eseményen, és úgy tűnik, végre megszabadult attól a férfitól

– írta az egyik rajongó a Twitteren. 

Úgy érzem, ezt viselné, ha aláírná a válási papírokat, és összefutna Gerarddal

– kommentelt egy másik netező. 

Shakira a szettjéről nem nyilatkozott, de az elmúlt időszakban többször mesélt a kapcsolatáról. Elárulta, hogy Piqué árulásával akkor szembesült, amikor az apja kórházban volt, így még jobban megviselte az egész megcsalás. Úgy érezte, hogy minden szétesik körülötte.

Többször pletykáltak a szerelemi életéről 

Shakirát az elmúlt időszakban több hírességgel is hírbe hozták. Eleinte arról pletykáltak, hogy Tom Cruise érdeklődik iránta. A celebek a miami nagydíjon találkoztak, még közös kép is készült róluk. Ám a hírek szerint csak barátok, Shakira pedig a családjára szeretne koncentrálni. Arról szintén jelentek meg hírek, hogy Lewis Hamiltonnal randizik, de ezt egyik fél sem erősítette még meg. 


Via