Úgy tűnik, hogy Shakira jól érzi magát Costa Ricán! Az énekesnő éppen vakációzik, de egy kisebb baleset is érte, ugyanis elburult a szördeszkáján. A kolumbiai világsztárnak azonnal segített egy fiatal oktató. 

Így történt a baleset

Shakira éppen fekete búvárruhában és hozzáillő sisakban gyakorolt egyensúlyozni a szörfdeszkáján, amikor elesett, de szerencsére az oktató ott volt mellette, így nem történt baj. Shakira mosolyogva sétált vissza az autójához az edzés után, de a lábán látszódott zúzodás, ami valószínűleg a szörfórák eredménye.

Az énekesnő egyébként a két fiával, Sashával és Milánnal nyaral, akik néhány hete még az apjukkal  voltak Barcelonában. Shakira már hosszú ideje a szörfölés szerelmese, már a katalán fővárosban is boldogan űzte a sportot, amikor ott élt.

Íme, a képek

Gisele Bündchen is Costa Ricán van

Shakira jó barátnője, a szupermodell Gisele Bündchen szintén Costa Ricán nyaral a gyerekeivel. A modellt többször lencsevégre kapták, ahogy a lányával, Viviannal szörfözik. Azt nem tudni, hogy Shakira és Gisele most találkoztak-e vagy csak véletlen, hogy egy helyen töltik a nyaralásukat, de az biztos, hogy lenne, miről beszélgetniük, hiszen a modell nemrég vált el, valamint Shakira is tavaly szakított Piquével

Via