Már az egész világ ismeri Shakira és exe, a focista Gerard Piqué kálváriáját: éppen 11 éve voltak együtt, amikor a semmiből robbantak Piqué megcsalási botrányai. Később az is kiderült, hogy új barátnőjével, egy 23 éves egyetemistával, Clara Chiával is megcsalta Shakirát, aki azonnal elköltözött közös otthonukból és magával vitte két közös gyereküket is. Az énekesnő azóta már új életetet kezdett Miamiban, jelenleg pedig Lewis Hamiltonnal randizik, de még mindig sorra adja ki a bosszúdalokat Piquéről!

Shakira nyíltan áll bele Piquébe az új bosszúdalában

Shakira korábban is nyíltan beszélt arról, hogy mennyire mennyire összetört a megcsalás miatt, de már kezd túl lenni a szakításon: állítása szerint Piqué amúgy is kezelhetetlen volt a kapcsulatukban és soha nem viselkedett igazi férfiként.  Az énekesnő szavait mi sem erősíti meg jobban, mint az új dala, a Copa Vacia (magyarul: üres kupa), aminek dalszövegében rendesen beszámol arról, milyen élete is volt az exe mellett! 

YouTube/Shakira
YouTube/Shakira

A videoklipben a rózsaszín hajú, hableánynak öltözött Shakira többek között arról énekel, mennyire magányos volt az előző kapcsolatában és mennyire vágyott volna egy kis melegségre és szeretetre. A dal refrénjében aztán céloz arra, hogy Piqué focista karrierjével sorra nyerte el a kupákat, de ő maga mindig csak az üres kupákból ivott, az exe soha nem adott neki semmit, amiből táplákozhatna.

Piqué nem kívánja kommentálni Shakira dalait

Bár a videoklip csak tegnap jelent meg, Shakira korábban már több dalt is címzett Piquének és új barátnőjének, amit ők azonban egyáltalán nem kívántak kommentálni. A szakértők szerint abban reménykednek, hogy Shakira előbb-utóbb majd megunja a bosszúdalok írását és a Piqué megcsalási botránya teljesen feledésbe merül majd. 

Íme Shakira új videoklipje! 

Via