Lewis Hamilton és Shakira egy több időt töltenek el együtt, egy közeli barátjuk szerint épp az ismerkedés fázisában vannak. Most arra is fény derült, ki mutatta be őket egymásnak. 

Így ismerkedett meg Shakira és Lewis Hamilton

Nagy úgy fest, hogy a celebek egy közös barátjuknak köszönhetik, hogy találkoztak, legalábbis ezt állítja José Manuel Estrada.

Egy közös barátjuknak köszönhetően ismerkedtek meg. Carlos Sainz ismeri Shakirát és nagyon jó kapcsolatban van Hamiltonnal. Így jöttek össze. 

A sportújságíró azt is elárulta, hogy egy közös vacsorával indult az egész, ahol mindketten jelen voltak. Carlos Sainz hívta el az énekesnőt, aki igent mondott, de eleinte nem gondolt többet a dologba, ő csak egy baráti vacsorára ment. Azt viszont tudta, hogy Hamilton szereti a zenéjét. 

Még nem nyilatkoztak 

Shakira és Hamilton még nem nyilatkoztak a kapcsolatukról, de egyre többször mutatkoznak együtt. A vacsora után másnap hajókázni mentek, majd Shakira Spanyolországba utazott, ahol megnézte a Spanyol Nagydíjat. A futam után a hírességek a barátaikkal vacsoráztak, ahol egy igazán gyanús kép is készült a celebekről. 

A barátok szerint nagy az összhang a hírességek között, de nem veszik komolyan a dolgokat, először szeretnék alaposan megismerni a másikat


Via