Nagyjából egy hónappal ezelőtt kezdték el pletykálni, hogy Shakira és Lewis Hamilton randiznak. A celebeket többször is látták együtt, de még nem erősítettek meg semmit, most egy informátor újabb részleteket árult el a kapcsolatukról

Shakira és Lewis Hamilton kapcsolata szerelmi háromszögnek indult

Shakira szerelmi éltéről sokat pletykáltak az utóbbi időben, főleg miután látták Tom Cruise társaságában. A sztárokhoz közel álló személyek akkor elárulták, hogy a színész nagyon érdeklődik az énekesnő iránt, és valósággal elbűvölte, ezért még virágot is küldött neki. Ennek ellenére nagyon úgy tűnik, a celebek románcából nem lesz semmi, mivel Shakira nem szeretne a színésszel járni

Ekkor jött a képbe Lewis Hamilton, akivel szinte azonnal megvolt az összhang. A barátok szerint a celebek kapcsolata igazán könnyed, szeretnék megismerni egymást. De nagyon úgy fest, Lewis Hamilton egy szerelmi háromszögben találta magát, amikor elkezdett az énekesnővel ismerkedni. Tom Cruise még mindig érdeklődött iránta, így nagyon meglepte, amikor megtudta, hogy Shakira nem szeretne kapcsolatot. 

Ez hatalmas csapás volt Tom egójának, annál is jobban bántotta, mert Lewist a barátjának tekinti

– mondta a színész egyik közeli ismerőse. Azt is elárulta, hogy Tom komolyan gondolta a dolgokat, de Shakira inkább csak barátságot szeretne. 

Csúnya szakítás van mögötte 

Shakira kapcsolata tavaly ért véget Piquével, mivel a focista megcsalta. A szakításuk csúnya volt, sokáig nem tudtak például arról megegyezni, hogy hol éljenek a gyerekek. Az énekesnő végül Amerikába költözött, ott kezdett új életet, és megpróbál a zenére és a családjára koncentrálni. 


Via