Shakira még április elején költözött Miamiba, azóta pedig folyamatosan élvezi az életet.

Csajos este

A kolumbiai énekesnő nemrég még Lewis Hamiltonnal vacsorázott, majd hajókázott, most egy újabb világsztár oldalán tűnt fel. Shakira  Gisele Bündchennel  vacsorázott egy exkluzív japán étteremben, ahová gyermekeik is elkísérték őket.

A fotókból ítélve mindketten kényelmes, laza szettben jelentek még, ám ennek ellenére minden szempár rájuk szegeződött.

A két sztárban sok a közös, ugyanis míg Shakira Piquével, addig Gisele  Tom Bradyvel  szakított, így volt miről beszélniük, hiszen mindkettőjük szívét összetörték. A gyermekeik pedig hasonló korosztályúak, így jól kijönnek egymással.

Shakira nehéz éven van túl

Az énekesnő tavaly mindenkit megdöbbentett, mikor közölte, hogy ő és Piqué 12 év után szakítottak. Kiderült, hogy a Barcelona egykori védője megcsalta, ezért rögtön kiadta az útját.

A legnagyobb problémát az jelentette, hogy a gyerekek felügyeleti jogát ki kapja meg, valamint a közös vagyonnal is el kellett számolniuk. Shakira Miamiban képzelte el a jövőjét, ám egykori párja ragaszkodott hozzá, hogy a katalán városban maradjanak, hiszen így bármikor láthatja a gyermekeit.

Piquére azonban ismét rátalált a szerelem, ami joggal fájt az énekesnőnek, így kiírta magából az érzéseit, és két dalban is odaszúrt egykori párjának és annak új barátnőjének.

A sok vita után sikerült azonban megegyezniük, így Shakira egy Miamiban található luxuskastélyba költözött a fiaival.

via