Shakira április elsején döntött úgy, hogy elhagyja Barcelonát Gerard Piquétől való különválása után. Állítólag azért is lehetett sürgős a költözés, mert kilakoltatás fenyegette spanyolországi otthonában.

Miamiban azonban teljes biztonságban érezheti majd magát. A luxusvilla, ahol a kolumbiai énekesnő a gyermekeivel él majd, Miami egyik legexkluzívabb részén van. A fényűző ingatlant Shakira 2001-ben vette meg,  jelenleg több mint 17,5 millió dollárra becsülik az értékét. Az énekesnő ugyan fontolgatta, hogy eladja a házat, de   szakítása után  úgy látta, hogy ideális hely az új életének megkezdéséhez.

Még biliárdterem is van a hatalmas házban


A floridai,  kastély jellegű, 750 négyzetméteres épület két szintes, fehér színű és minimalista stílusú. A berendezés tökéletesen illik a házhoz, világos bútorok, nagy terek amelyek néhol keleties dizájnt kaptak. 

Saját kikötője van és persze csodás kilátás nyílik a tengerre is. 

A rezidencián a hatalmas nappali mellett 6 hálószoba és 7 fürdőszoba van, de még  biliárdtermet is kialakítottak az épületben. Ennyi luxus mellett az már szinte természetes, hogy szabadtéri medence is tartozik a házhoz, méghozzá kettő, egy nagyobb lent és egy kisebb, a felső szinten.

Via