Bizonyára te is találkoztál már a Saltynips.co bikinikkel a neten. Szépségkirálynők, szupermodellek és hírességek is e mellett a márka mellett tették le a voksukat. De miért választják ennyien ezeket a darabokat? 

Ez a bikini a sztárok új kedvence

A divatos mikrobikinikre hatalmas a kereslet, ma már a sokat takaró push-up megoldásokkal felszerelt darabok helyett a kicsit merészebb, apróbb, és természetesebb darabokat részesítik előnyben a nők. 

Nagy energiát fektetünk abba, hogy olyan modelleket alkossunk, amelyek mindenféle testalkaton tökéletesen mutatnak. Ezek a bikini típusok rendkívül szexik, ám mellette kiváló minőségűek, és persze időt állóak. Ezen felül pedig minden típus állítható, hogy az adott helyzetben tökéletesen mutasson rajtunk, valamint hogy kényelmes legyen benne

— mondta Maria, a márka vezető tervezője. 

Minden szempontnak megfelelnek a Saltynips bikinik

A sztárok és a digitális nomádok nagy kedvence Bali, ahol nem lehet úgy végig menni a parton, hogy ne látnánk Saltynips bikiniket. Nem csoda, hiszen annak is tökéletes választás, aki szeretne stílusos lenni, és annak is, aki inkább kényelmes viseletet keres. 

Ám mint említettük, nem csupán a tengerpartokat lepték el a Saltynips bikinik, de az Instagramot is. A népszerű modellek, influencerek számára is ez egy igazi must-have darab a nyárra, amelyben egyszerre találkozik a minőség és a stílus.