A celeb ismét felforrósította a hangulatot pár bikinis fotóval. Kim Kardashian most három képet osztott meg, a rajongók pedig valósággal imádják a felvételeket. 

A kedvencét viseli

Kim a fotókon háromszögalakú bikiniben van, ami az egyik kedvence. Sokszor láttuk már benne, pár héttel ezelőtt ugyanilyen szettben készültek róla dögös fotók. A felvételek akkor is hatalmas sikert arattak, a kommentszekció valósággal felrobbant. A rajongók imádták a híresség alakját. 

Szia

– írta a poszthoz Kim. A fotók már bejárták az internetet, bár a rajongók annyira nem lepődtek meg a celeb dögös fotóin. 

Hogy lehetsz ilyen tökéletes!!!!!!!

-írta az egyik kommentelő.

Lenyűgöző

– üzente egy másik rajongó. 

Váratlan dolog miatt támadják

Bár Kim a legújabb fotóira nagyon sok lájkot és pozitív kommentet kapott, a durva hozzászólások sem maradtak el. A legtöbben a pózt kritizálták, míg mások szerint a testóját másolja. 

Khloé wannabe

– írta az egyik hozzászóló, aki szerint a csücsörítéssel Khloé népszerű pózát akarja ellopni. 

Miért a kacsaszáj még mindig?

– kérdezte tőle az egyik internetező.

Már megint a kacsaszáj, minden képet elront. Ezt már senki sem csinálja, kivéve ti

– krizálta az egyik internetező a képet. 

Egyre szívesebben mutatja meg az alakját

A bikini nagyon keveset takar, de ez Kim számára korábban sem okozott problémát. Az utóbbi időben nagyon sokat edz, így még szívesebben mutatja meg az alakját. A celeb edzője elárulta, Kim nagyon kitartó, naponta két órát tölt az edzőteremben, és sosem mond nemet. Állítása szerint, még nem találkozott határozottabb, és szorgalmasabb emberrel. 


(via)