Biztos neked is vannak elveid, hogy randizáskor kik azok a pasik, akik aztán szóba sem jöhetnek (egy klasszikus: még a szüleivel lakik). Nos, Kim Kardashian szintén számon tart ilyen kizáró ok, de nem az, amit gondolnál!

Újra szingli

Kim Kardashian szakítása-válása Kanye Westtel kifejezetten traumatikus volt, aztán jött a románc Pete Davidsonnal, ami részben szintén a mentális problémákkal küzdő rapper miatt volt egy igen rázós utazás. De már annak is jó ideje vége, és Kim Kardashianhez közel álló források úgy tudják, hogy minden influenszerek anyja most készen áll egy újabb kapcsolatra. Végülis több, mint kétszer annyi idő telt el a Davidsonnal való szakításuk óta, mint ameddig Kim Kardashian második házassága tartott. (2011-ben 72 napig bírta ki második férje, a kosárlabdázó Kris Humphries mellett.)

Kim nem randizott mostanában, de most megint készen áll rá. Pete után tartott egy kis szünetet, de újra érdeklődik

– mondja valaki, aki a People magazin szerint a Kardashian családot jól ismeri, de a saját nevét nem árulja el.

Pénzügyesek előnyben

Na és jöjjön az a bizonyos kritérium. Ne legyen túl öreg? Túl fiatal? Túl magas? Dehogyis...!!!

Olyasvalakivel szeretne járni, aki nem híres Hollywoodban. Arra gondolt, hogy egy pénzügyi területen dolgozó férfi tökéletes lenne

– árulta el a forrás.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Miközben egyrészt érthető, hogy Kim Kardashian (ismerőse) miért mondja ezt, azért van mégis egy erősen paradox jellege ennek az állításnak. Mert ugye csak két dolog biztos az életben:

  1. a halál; és
  2. az, hogy bárkivel is jön össze Kim Kardashian, az illető rögtön híres lesz.

Szóval hiába vágyik a 42 anyuka olyasvalakire, akitől távol áll a hollywoodi csillogás, amint az illető a Kardashian-klán holdudvarába kerül, rögtön ugyanolyan híres lesz, mint Kim Kardashian előző férjei.

Milyen ne legyen

Emlékezetes mindenesetre, hogy nagyjából hasonlót nyilatkozott a napokban Jákob Zoltán is. Ő egy magyar milliárdos, aki azért szerepel újabban egyre többet, mert ő lesz A nagy Ő című TV2-es, társkeresős reality következő címszereplője. Jákob Zoltán nem azt szeretné, hogy ne legyen híres a párja, hanem azt, hogy ne legyen (túl) szép:

nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt, nem is akarnám, hogy az legyen, mert az elviszi más irányba a dolgokat.

A 168.hu-n olvashatsz erről többet.

Via