Sajtóinformációk szerint Pete Davidsonnak szakember segítségét kellett kérni, mert Kim volt pasija, Kanye West nem szállt le róla. 

45 éves rapper  rendszeresen posztolt a közösségi médiában olyan tartalmakat, amikben megfenyegeti a humoristát, aki eközben Kanye volt feleségével, Kim Kardashiannal járt.

Kanye bohóckodásai nagyon negatívan hatottak Pete-re, ezért segítséget kellett kérnie

–  mondta el a PEOPLE magazinak egy bennfentes, arra utalva, hogy  Pete traumaterápiára jár.

Kanye korábban több alkalommal is támadásokat intézett Pete és Kim ellen, mind online, mind a sajtóban, többek között az Eazy című kislemezéhez készült videóban, amelyben a rapper elrabolta, megkötözte és eltemette Davidson egy agyagból készült változatát, máskor pedig azt terjesztette a humoristáról, hogy AIDS-es.

Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson

A celebpár múlt héten jelentette be, hogy kilenc hónap után  külön utakon folytatják.  A döntésben szerepet játszott, hogy mind a ketten nagyon elfoglalt emberek és állandóan utaztak, a humorista pedig a továbbiakban csak a karrierjére akar koncentrálni.

A hírt Kanye sem hagyta szó nélkül: hétfő reggel az Instagramon egy - azóta törölt - poszttal reagált, amin egy manipulált fotó volt látható a New York Times címlapjáról, a főcím pedig így szólt: „ Skete Davidson 28 évesen meghalt”. Davidson és Kardashian csapata már felkeresték az Instagramot a poszt miatt, és arra kérték őket, hogy tegyék a platformot biztonságosabbá. 

Via