Újra a szinglik táborát erősíti Kim Kardashian! A valóságshow-sztár és Pete Davidson 9 hónap után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A Page Six információi szerint a pár úgy döntött, hogy jobb lesz, ha csak barátként tekintenek egymásra.

Nagy tiszteletet és szeretetet éreznek egymást iránt, de rájöttek, hogy a távolság és a szűkös időbeosztásuk nehézzé teszik egy kapcsolat fenntartását

- árulta el egy bennfentes.

A korkülönbség lehet az oka?

Egy másik forrás szerint a korkülönbség is lehet az oka annak, amiért a kapcsolatuk csődött mondott. Kim idén októberben ünnepli a 42. születésnapját, Pete pedig 29 éves lesz. Elképzelhető, hogy más elképzelésik voltak a kapcsolatukat illetően.

Ausztráliában forgat

A pár hetek óta élt párkapcsolatban, mert Pete Ausztráliában forgat egy filmet, Kim pedig Los Angelesben maradt a gyerekeivel, akiket közösen nevel az exével, Kanye Westtel. A rappernek azonban állítólag semmi köze az exe szakításához.

A legjobb szex 

A pár szakítása csak azért érdekes, mert Kim ódákat zengett arról, hogy mennyire belehabarodott az új pasijába, valamint a valóságshowjuk egyik részében azt fejtegette a testvéreinek, hogy élete legjobb szexében volt része vele. 

Via