A milánói divathéten járt Kim Kardashian, aki egy annyira szűk Dolce & Gabbana ruhát választott magának, hogy bizony alaposan meggyűlt a baja az egyik lépcsővel, amin nem tudott felmenni. 

Nagyon próbálkozott 

A nevetséges helyzetről persze videó is készült, a felvételen jól látható és hallható, amikor a 42 éves celeb azt mondja: 

Második kör 

 – utalva ezzel vélhetően arra, hogy ismét megpróbálkozik felmenni a lépcsőn. Kim minden erejével azon volt, hogy feljusson a lépcsőn, a bénázásáról pedig Chris Appleton, a híres fodrász készített felvételt, amit aztán ki is posztolt az Instagramon, sztoriban. 

@karjennerreels Kim 2 Stairs 0 🤣 #kimkardashian #kimk #kardashians #kardashian #mfw #fashionweek #milanfashion #milanfashionweek #dolcegabbana #khloekardashian #kyliejenner #keepingupwiththekardashians #keepingup #fashion #paris #fyp #kuwtk #thekardashians ♬ original sound - KarJennerReels

Alaposan kinevették 

Persze az internet népe nem volt rest alaposan kinevetni Kimet, bár mindennek dacára meg kell hagyni, hogy a dögös, csillogó vörös, szűk szabűsú Dolce & Gabbana által tervezett ruhában a celeb elképesztően jól nézett ki. A SKIMS alapítója ráadásul a szetett egy hozzáilló, szintén Dolce & Gabbana mini kistáskával egészítette ki. 

Nem Kim az egyetlen

Egyébként nem Kim az egyetlen a családból, akinek gondot okozott felmenni a lépcsőn egy Dolcéban. 2022 májusában ugyanis Kendall Jennert videózták le, amint éppen küzd az elemekkel, a testvére, Kourtney Kardashian esküvőjén. 

Sőt, maga Kim is járt már hasonlóan, pár hónappal ezelőtt, akkor szintén Dolcét viselt 😅

(via)