Elképesztő videótt tett közzé a TikTokon Kim Kardashian! A felvételen a lányávval, North West-vel táncol, a celeb pedig smink nélkül látható. A rajongók teljesen megőrültek a klip láttán, a legtöbben imádják az anya-lánya páros bolondos mókázását. 

Szerepet cseréltek 

Kim Kardashian és a lánya, North West kvázi szerepet cseréltek a legfrissebb videójukban, ugyanis a kislány kisminkelte magát, míg anyukája teljesen naturális arccal tűnt fel. North szemceruzát és barna szemhéjpúdert használt, Kim pedig smink nélkül, egy bézs színű bársony köntösben szerepelt a felvételen. A vicces kis alkotást Kim és North a közös fiókjúkra töltötték fel, a videót pedig eddig több mint 1,5 millióan kedveltek.

Mutatjuk a videót: 

Könyörögtek a rajongók

A követők egyébként korábban azért könyörögtek Kimnek, hogy korlázotta North TikTok használatát, a kislány ugyanis bizarr videókat tett közzé. A SKIMS alapítója azonban azt mondta, pontosan azért osztja meg a lányával a közösségi média fiókját, hogy figyelemmel kísérje, mit csinál az interneten. 

Furcsa videó

North egyébként december 24-én is feltöltött egy videót az anyukájáról, a felvétel láttán akkor nagyon meg is lepődtek a rajongók, ugyanis Kim smink nélkül volt látható, ráadásul a haja is egészen máshogy nézett ki mint általában. 

Ez volt az a videó: 

(via)