Ez már nem az első eset, hogy valami nem stimmel Kim Kardashian SKIMS márkájának ruhadarabjaival. Néhány nappal ezelőtt az egyik TikTok felhasználó a celeb által forgalmazott bikinit ekézte, aztán a Valentin-napi kollekciójába kötöttek bele – joggal – most pedig a latex rucijába állt bele az egyik influencer. 

Nagyon kiábrándító 

A Bunny nevű TikTok felhasználó egy videóban mutatta meg, hogy mi is a gond a ruhával. Az influencer felpróbálta azt és döbbenetes dolgokat tapasztalt. A lány 128 dolláért vásárolta a celeb által forgalmazott darabot és hatalmas elvárásai voltak, azt gondolta, hogy a pénzéért cserébe minőséget is fog kapni. Ezzel szemben Bunny hihetetlenül kiábrándítónak találta azt, a videójában részletesen el is mondja, miért. 

Szörnyű érzés

A lány elmondta, hogy a ruha nyakrésze szörnyű, amikor felhúzza a cipzárt, akkor borzasztóan szűk, szó szerint fulladozik benne olyankor. 

Ez megfojt 

– mondja a felvételen, majd megjegyzi, hogy a ruha határozottan nem azért kényelmetlen, mert a mérettel van a probléma. A darabnak egyszerűen rossz a szabása, hiába jó a méret, Bunny-t mindenhol szorítja. 

A ruha egyébként eléggé átlátszó is volt, így a hétköznapokon gyakorlatilag hordhatatlan. Egyedül az ujj rész volt, ami tetszett az influencernek, de összeségében egyáltalán nem volt megelégedve. 

A videó alá persze számos komment is érkezett, az egyik felhasználó azt írta: 

Tisztára olyan, mint a 2003-as Britney Spears 

– utalva ezzel arra, hogy a pop hercegnője az Oops!…I Did It Again című dal klipjében egy piros latex ruciban feszít. Egy másik kommentelő szerint pedig ez a szürke latex cucc bádogembert csinál a viselőjéből. 

Mutatjuk: 

(via)