Kim Kardashian lassan, de biztosan próbálja meghódítani a ruhaipart is, ám az interneten nem csupán pozitív vélemények jelennek meg a termékeiről. Sőt...

Kim Kardashian terméke nem a legmeggyőzőbb

Kim Kardashian mind nappali ruházatot, mint alakformáló ruházatot is a piacra dobott, és kezdetben úgy tűnt, hatalmas sikert aratnak a termékek. Vannak azonban olyanok, akik nem csupán nem elégedettek, de egyenesen rosszul vannak a termékektől, annyira csúnyának tartják őket. 

Nicole Terry az egyik, aki nem félt hangot adni csalódottságának és elégedetlenségének, a nicoleee271 felhasználónéven TikTokozó hölgy legutóbb egy a vásárlásáról szóló videót töltött fel a népszerű platformra. 

A felvételen egy rózsaszín nadrág látható, amelyet 45 fontért, azaz közel 20 ezer forintért vásárol, és annyit már most elárulhatunk, hogy egyáltalán nem volt elégedett a rendelésével.

Azt állítja, ez inkább egy zsák

A lány mint kiderült, egy elő Valentin-napi ajándéknak szánta magának a rövidnadrágot, ám önbizalomtuning helyett egy igen előnytelen naci érkezett a csomagban. Nem fogta vissza magát a kritikával, azt írta, ez a valaha volt legrondább dolog, amit viselt. 

Úgy érzi, átverés a profin megkomponált hirdetés amivel árulják, hiszen ez véleménye szerint inkább egy ronda zsák, mint egy szexi nadrág, és szerinte nem hogy 20.000-et, de egy forintot sem ér. 

Nézd meg a csalódott vásárló videóját:

@nicoleee271 couldn’t post a legit unboxing for these they’re too bad #skims #skimsunboxing #skimsbubblegum ♬ WHY YALL USING THIS SOUND OML - CYRUS