Shakira a napokban látogatott el a Forma-1 Miami Nagydíjra, és nem mással, mint Tom Cruise-zal kapták őt lencsevégre.

 Tom Cruise érdeklődik Shakira iránt

Rögtön beindultak a találgatások, miszerint a két sztár randizik, ugyanis láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

Egy bennfentes kikotyogta, hogy nem alaptalanok a feltételezések, ugyanis a Top Gun színésze komolyan érdeklődik az énekesnő iránt, nagyon vonzónak találja őt.

Megvan a kémia közöttük. 

Getty Images / Cristiano Barni

A jól értesült közeli ismerős úgy véli, hogy Shakirának egy puha párnára van szüksége, aki Tom lehetne. A férfi állítólag annyira  odavan  a kétgyermekes édesanyáért, hogy még virágot is küldött neki. Ha a sejtések beigazolódnak, akkor pedig ők lehetnek a legújabb álompár.

Mind a ketten keresik a szerelmet

Shakira 12 évig alkotott egy párt az egykori FC Barcelona játékossal, Gerard Piquével, azonban tavaly szakítottak, ugyanis kiderült, hogy a focista megcsalta a kolumbiai szépséget. Szerelmükből két csodálatos gyermek született, akik édesanyjukkal Miamiban élnek.

Tom Cruise 2021 óta erősíti a szinglik táborát, ekkor futott zátonyra a kapcsolata Hayley Atwell-lel. Három gyermek édesapja. Nicole Kidmannel kötött házasságából kettő, míg Katie Holmestól egy gyereke született, Suri az édesanyjával él.

via