Mindenkit sokkolt a hír, miután kiderült, hogy a korábban álompárnak titulált Shakira és Piqué szakíthattak. A sajtóinformációk szerint az énekesnő és a focista 12 év és 2 közös gyerek után dönthettek úgy, hogy lezárják a kapcsolatukat. Méghozzá Piqué hűtlensége miatt.

Hetek óta külön élnek 

Állítólag az FC Barcelona sztárja már hetek óta külön él a családjától, miután lebukott. Piqué jelenleg Barcelonában bérel egy apartmant egyedül és állandó vendége a legnagyobb katalán partiknak. 

Hónapok óta nem posztoltak közös fotót 

A tény, hogy a pár Valentin nap óta nem posztolt közös fotót szintén azt igazolja, hogy a kapcsolatuk már régebben megromlott. Míg korábban rendszeresen tettek fel közös családi képeket az Instagram oldalukra, manapság az énekesnő csak a gyerekeivel látható, valamint Piqué is. 

Íme, az utolsó szerelmes poszt:

Két nővel is hírbe hozták

Piquét először egy 20 éves diáklánnyal hozták hírbe, aki állítólag hosstessként dolgozik, ám a személyazonosságára nem derült fény egyelőre. A másik pletyka jóval megbotránkoztatóbb, ám valószínűleg csak egy poén, ami terjed az interneten. 

Piquét ugyanis a csapattársa, a 17 éves Pablo Gabi édesanyjával hozták hírbe, ám míg valaki a Twitteren mindezt viccnek szánta, szinte futótűzként terjed végig a világhálón. 

Via