Egészen elképesztő mennyiségű összeg szerepelhet Lady Gaga bankszámláján, szóval van miből költeni luxusvillákra, autókra, ruhákra, különböző relikviákra és a kedvenc állataira is. De vajon mégis mennyit ér összesen az évek alatt felhalmozott vagyona? 

Bár a Forbes magazin hivatalos számításai szerint az énekesnő összvagyona nagyjából 150 millió dollárt (kb. 54 milliárd forintot) tesz ki, ha minden más értékét (pl. ingatlanok, autók, relikviák, ékszerek stb.) is hozzáadjuk, akkor ennek a többszörösét is megkereste Lady Gaga. 

A videoklipek, a filmek és koncertek tömkelege, valamint a saját vállalkozások és a különböző márkákkal való együttműködések rendesen hoznak a konyhára, amiből Lady Gaga egész birodalmat épített ki maga köré. Mutatjuk, hogy pontosan miből él meg az énekesnő és mivel kereste meg elképesztő mennyiségű vagyonát! 

Miből gazdagodott meg Lady Gaga?

Lemez- és koncertjegy-eladásokból

Az énekesnő 2008-ban, a The Fame című albumával robbant be a köztudatba – azóta már öt másik nagylemezt, egy halom kislemezt, feldolgozást, filmzenei albumot, valamint mixet is kiadott, amiből a szakértők szerint 80 millió dollárja (29 milliárd forint) gyűlt össze. Lady Gaga eközben három világkörüli turnét is lenyomott, amelyekből összesen kb. 400 millió dollárja (kb. 144 milliárd forintja) lett. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dark Lord Collectibles 🇮🇩 (@darklordcollectibles)

A Las Vegas-i műsorából

Lady Gaga először 2017-ben kötelezte el magát egy 74 showból álló előadás-sorozatra. Ezek fellépésenként 1 millió dollárt (kb. 362 millió forintot) hoztak neki. Így a 74 koncert után Lady Gaga 74 millió dolláros (kb. 26 milliárd forintos) gázsival lett gazdagabb, amivel olyan női énekesnők tudnak még büszkélkedni, mint Madonna, Celine Dion, Britney Spears és Beyoncé. Talán nem meglepő, hogy ezek után Gaga idén tavasszal újra elígérkezett egy Las Vegas-i műsorra, ami nemrég fejeződött be. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Szépségmárkájából

Lady Gaga hatalmas sminkrajongó, ezért abszolút érthető, hogy belevágott a szépségiparba, és alapított magának egy kozmetikai márkát. A Haus Labs bevétele 2020-ban 141 millió dollár (kb. 51 milliárd forint) volt, ami a harmadik legtöbb eladást produkáló celebmárka lett Rihanna Fenty-je és Kylie Jenner Kylie-ja mögött. 2012-ben és 2014-ben ezen kívül egy-egy parfümmel is kirukkolt Lady Gaga, amiből további 1 millió dollárt (kb. 362 millió forintot) keresett. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haus Labs by Lady Gaga (@hauslabs)

Színészkarrierjéből

Ne felejtsük el, hogy Lady Gaga szerepelt néhány igazi kasszasikerben is az elmúlt pár évben. A Csillag születik című filmben gyújtott alakításáért például 10 millió dollárt (kb. 3,6 milliárd forintot) plusz egy Oscar-díjat zsebelt be. Ezen kívül a Gucci-ház című filmben és az Amerikai Horror Story 12 epizódos ötödik évadában játszott szerepeiért is csinos összegeket kaphatott. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of Gucci (@houseofguccimovie)

Márkákkal való együttműködéseiből

Hétpecsétes titok övezi, hogy pontosan mennyit tehetett zsebre Lady Gaga a márkákkal való együttműködéseiből, de köztudott, hogy ezekkel a szerződésekkel nagyon jól lehet keresni. Gaga pedig olyan márkákat reklámozott eddig, mint a Versace, az Oreo, a Dom Perignon, a Tiffany & Co és még sorolhatnánk. Alább a Valentino számára készült kampányból nézhetsz meg egy fotót.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino Beauty (@valentino.beauty)

Via