Nagyon úgy tűnik, hogy Shakira kiélvezi a szingli élet minden percét. Az énekesnő talán nem is számított rá, de mostanra a világ legnépszerűbb pasijai versengenek érte, most éppen egy Forma-1 pilóta is. 

Shakira kegyeit akarja minden sztárpasi

Az élet egyre inkább Shakirát igazolja, nagyon úgy tűnik, hogy a sors kárpótolja az őt ért veszteségek miatt. Az énekesnőt korábban megcsalta párja, Gerard Piqué, most azonban bebizonyosodhat számára, hogy nagyon jó döntést hozott, amikor a hír hallatán a szakítás mellett döntött. 

Shakirát ugyanis körbe rajongják a menőbbnél menőbb celebpasik, az énekesnő kegyeit akarja mindenki. Nemrég Tom Cruise kattant rá a jelelgzetes hangú énekesnőre, aki az informátorok szerint minden áron meg akarja hódítani az előadót.

A Forma-1 buliján ismerkedtek meg

Most azonban egy másik jelölt is feltűnt, a Forma-1 világbajnoka, Lewis Hamilton invitálta egy különleges programra Shakirát. Az énekesnő a Miami Nagydíjra látogatott ki, majd szerdán a pilótával kettesben is szerveztek egy programot: egy hajós randit töltöttek el meghitt hangulatban. 

A rajongók nagyon szurkolnak az álompárnak, ám vannak, akik szerint nem a legjobb ötlet, hogy ők ketten randizzanak. A páros tagjai között ugyanis elég nagy a korkülönbség, amíg Shakira 46 éves, Lewis Hamilton csupán 38 esztendős. Több rajongó szerint ez már eleve kizárja, hogy tényleg harmonikus kapcsolatuk legyen, amit tovább nehezít, hogy Hamilton állandóan utazik a versenyek miatt, Shakira pedig a koncertek okán van sokat távol. 

A páros úgy tűnik, hogy a vasárnapi verseny afterpartyján gabalyodott össze, méghozzá a Cipriani nevű szórakozóhelyen. 

via