Shakira és Tom Cruise randijától volt hangos az elmúlt napokban a sajtó, azonban az énekesnő pontot tett az ügy végére.

Sokan azt hitték, ő lesz shakira új szerelme 

A két sztár még a hónap elején találkozott a Forma-1 Miami Nagydíjon. Több fotó is készült róluk, és a szemtanúk azt mondták, hogy nagyon  jól érezték magukat  egymás társaságában. Rengeteget nevettek és beszélgettek, ráadásul mind a ketten szinglik, így nyitottak is egymás felé.

Tomnak azonban túlságosan is bejött Shakira, állítólag elhívta randira, és egy virágcsokrot is küldött az otthonába. Többet szeretne tőle puszta barátságnál, és egyfolytában flörtöl az énekesnővel.

Nem szeretne a színésszel randizni

Shakirának azonban ez már túl sok. Szinte már könyörög, hogy ne zaklassa őt  Kate Holmes  exe, mert nem akar tőle semmit, amit egyik ismerőse is megerősített. 

Nem akarja zavarba hozni vagy felzaklatni Tomot, de egyáltalán nem vonzódik hozzá. Csak közvetlen volt, hiszen már évek óta ismerik egymást. Hízelgő számára, hogy Tom odáig van érte, de komolyabban nem érdekli. 

A közeli ismerős azt is elárulta, hogy Shakira folyamatosan küzd azzal, hogy megtalálja a megfelelő pasit, ugyanis magasak az elvárásai. Nem elégszik meg kevesebbel, hiszen már rengeteget csalódott. Annak ellenére, hogy ez az üzenet eljutott a Mission Impossible sztárjához, nem adja fel a reményt, hogy Shakira beleszeressen. 

A közelmúltban egyébként a kolumbiai sztárt Lewis Hamilton társaságában szintén lefotózták, ugyanis együtt vacsoráztak és hajókáztak. Azonban kettejük kapcsolatáról a mai napig nem nyilatkoztak. Lehet, hogy ez is csupán barátság?


via