Pár héttel ezelőtt kezdtek el pletykálni Lewis Hamilton és Shakira kapcsolatáról. A hírt még egyik híresség sem erősítette meg, de egyre több időt töltenek együtt, most pedig egy gyanús fotó is készült róluk.

Shakira Lewis Hamilton miatt utazott Barcelonába? 

Az énekesnő az Instagramra feltöltött fotóval árulta el a követőinek, hogy ismét Barcelonában van, a kép a Spanyol Nagydíjon készült. Shakira láthatóan remekül érezte magát, mivel a legtöbb felvételen mosolygott. 

@shakirapy “No te bloqueé de la redes pa’ que veas la otra en la Mercedes.” ❤️‍🔥 #shakira #lewishamilton ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

A futam után vacsorázni indultak, az étteremben ott voltak Lewis Hamilton barátai is, az egyikőjük készített egy csoportképet, amin az F1-es pilóta átkarolja az énekesnőt. A kép sokak szerint egyértelmű jelzés, hogy a két híresség igazán közel került egymáshoz. 

Nem először vacsoráznak együtt 

Shakiráról és Lewis Hamiltonról pár héttel ezelőtt indultak el a pletykák, amikor a celebek Miamiban vacsoráztak. Az informátorok szerint igazán jó hangulatban telt az este, ezt az is bizonyítja, hogy másnap hajókázni mentek. 

A szemfüles rajongók megfigyelték, hogy Max Verstappen, aki legyőzte Hamiltont a futamon, pár napja bekövette az énekesnőt. Shakira nem követte vissza a F1-es pilótát, de páran meg is jegyezték, hogy igazán furcsa egybeesés. Verstappen egyébként 2021 óta van együtt a barátnőjével, Kelly Pinquettel.  


Via