Shakira eléggé megtörtnek és szomorúnak tűnik a fotókon. 

Shakira expasija, Piqué pontot tett a találgatások végére és nem titkolózik tovább: a napokban először jelent meg nyilvánosan új barátnőjével, Clara Chia Martival. A párt a katalán Summerfest Cerdanya fesztiválon fotózták le, amint nevetgéltek és szenvedélyesen ölelték egymást. 

Mindeközben az énekesnő két fiával, Sashával és Milannal kutyasétáltatás közben sétált kézen fogva vasárnap. A napvilágot látott fotókon látszik, hogy Shakirát nagyon megviselték a történtek, és gyerekei próbálják vigasztalni, akik szorosan át is ölelték édesanyjukat. 

Ő Piqué új szerelme

Clara  egy 23 éves PR-hallgató, aki Piqué munkatársa is volt a Kosmos nevű produkciós cégénél. A pletykák szerint a lány és a focista már hónapok óta találkozgathatnak, aminek köze lehetett Shakira és Piqué  szakításához is.  Piqué és újdonsült barátnője próbálták maguknak megtartani a kapcsolatot, de a környezetükben mindenki tudta, hogy mi folyik közöttük. A barátaik segítettek nekik titokban tartani a románcot, és Clara még a közösségi média fiókjait is letörölte, hogy ne találjanak róla képeket, azonban csak eddig sikerült rejtőzködniük. 

Via