Az énekesnőnek bíróság elé kell állnia adócsalás miatt, mivel a vád szerint éveken keresztül nem fizetett adót, pedig Spanyolországban élt. Most elkezdődtek a meghallgatások, Shakira pedig az exéről is beszélt. 

Shakira ismét Piqué viselkedéséről beszélt

Pár nappal ezelőtt jelent meg egy interjú az énekesnővel, aki elárulta a beszélgetés során, hogy Piqué hűtlenségét épp akkor tudta meg, amikor az édesapja kórházba került. Borzalmas volt számára ez az időszak, hiszen egyszerre omlott össze minden az életében. 

Most az El Pais közölte Shakira nyilatkozatát, ami elhangzott a bíróságon. Az énekesnő több dolgot is felelevenített, például elárulta, milyen volt a kapcsolata kezdetben a sportolóval. 

2011-ben, amikor elkezdtem vele járni, nagyon keveset láttuk egymást. 23 éves volt. Labdarúgó, jóképű, playboy hírében álló. (…) Akkoriban kezelhetetlen volt, nekem pedig nem volt garanciám arra, hogy a dolgok működni fognak (…) Soha nem gondoltam volna, hogy egy jóképű szakállas férfiért érkezem Spanyolországba. Nem esett egybe a szakmai életünk, olyan volt, mintha olajat és vizet kevernénk, nem értettük meg egymást. 

Shakira nyilatkozata sokakat meglepett, hiszen később nagyon harmonikus családnak tűntek, az énekesnő pedig sosem számított arra, hogy Piqué valaha megcsalja. A focista nem reagált a kijelentésre, de az elmúlt hónapokban szinte sosem válaszolt Shakira nyilatkozataira, utalásaira. Csupán pár alkalommal tett kivételt, de akkor is a gyerekek helyzetét emelte ki. 


Via