Az énekesnő már többször beszélt arról, hogy Piqué hűtlensége mennyire mélyen érintette. Shakira sosem gondolta volna, hogy egyszer ezt át kell élnie, most pedig újabb részleteket árult el az ügyről. 

Shakira nehéz időszakon ment keresztül

A híresség a People en Español magazinnak nyilatkozott, és az interjú során elárulta, miként szerzett tudomást arról, hogy a focista megcsalta. Elmesélte, hogy nem sokkal az apja balesete után tudta meg, aki egy esés következtében került kórházba. Nagyon aggódott az édesapja miatt, minden idejét a kórházban töltötte. 

Minden egyszerre történt. Az otthonom szétesett. A sajtóból tudtam meg, hogy elárultak, miközben apám az intenzív osztályon volt.

A celeb azt is elmondta, hogy az apja balesete nagyon megviselte, ebben a helyzetben pedig különösen. Mindent megbeszélnek, olyan, mintha legjobb barátok lennének. De a baleset miatt nem tudta neki elmondani a fájdalmát és tanácsot sem tudott kérni. Az édesapja eredetileg azért utazott Barcelonába, hogy a szakítás miatt megvigasztalja a lányát, ekkor történt a baleset.

Azért ment Barcelonába, hogy engem vigasztaljon, mert szomorú voltam a szakítás miatt. 

Shakira elárulta, hogy az édesapja remek ember, aki nagyon sok mindent átélt már az életben. William Mebarak Chadid az elmúlt években többször is beteg volt, elkapta a koronavírust, és kórházba is került. Ennek ellenére nagyon erős, és eddig mindent sikerült legyőznie. 

Új dalt készít

Az interjúban Shakira arról is beszélt, hogy nagyon izgatott, mivel új dalokon dolgozik. Személyes témákról írt, melyek az utóbbi időben meghatározták az életét

Megtagadáson, dühön, fájdalmon, elfogadáson, gyászon, reményen, megtévesztésen, újra reményen, izgalmon mentem keresztül. Megannyi érzelem és érzés, ami olykor vegyesnek tűnik, és úgy tűnt, hogy nem tud egyszerre élni bennem. Csak a dalaimon keresztül tudtam kibontakozni, jobban megérteni magam. 

Az énekesnő az elmúlt hónapokban már többször is énekelt a szakításról, az egyik dalával, melyben Piquét, és az új barátnőjét bírálta, hatalmas sikert ért el. 


Via