Az elmúlt néhány hónapban Gerard Piqué és Shakira szakításától volt hangos a sajtó, valamint attól, hogy a focista megcsalta az énekesnőt. A sztárfutballista ráadásul fel is vállalta nem sokkal később a friss kapcsolatát, Clara Chiával pedig azóta is tombol közöttük a szerelem. 

Shakira Valentin-napon is üzent

Bár a fiatal lányt eléggé megviselték az utóbbi időszak történései, egyebek között Shakira bosszúhadjárata, mégis nagyon úgy fest, hogy ezek dacára is kitart Piqué mellett. Persze a kolumbiai származású énekesnő ezt valószínűleg nem nézi jó szemmel, ezt bizonyítja a Valentin-napon közzétett videója is, amiben azt énekli: „I could kill my ex” vagyis, hogy „Meg tudnám ölni az exemet”. 

Itt a videó: 

Pique imádja új barátnőjét 

Mindezek fényében egyáltalán nem csoda, hogy Piqué új barátnője kicsit kikészült, de a focistát úgy tűnik Shakira dolgai már egyáltalán nem érdeklik, hovatovább, nyilvánosan mutatja meg, mennyire imádja új választottját.

Nyilvánosan csókolóztak

Ezúttal egy FC Andorra mérkőzésen látták őket együtt, a mérkőzés közben a szerelmespár többször is megcsókolta egymást, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük, a kapcsolatuk pedig remekül alakul. 

Itt a friss fotó: 

(via)