A támadások kereszttüzébe került Gerard Piqué! A kommentelők egyáltalán nem nézték jó szemmel, ahogy a focista a gyerekeivel bánt. Kamerafelvételek bizonyítják, hogy Piqué kirakta a gyerekeket Shakira háza előtt, de az énekesnő sehol sem volt, az eső azonban szakadt. Nos, a labdarúgó szimplán hagyta, hogy a két fia ázzon az esőben. 

Azt még megvárta, hogy beérjenek

Shakira nem ment ki a kocsihoz, hogy köszöntse az exét, és beengedje a gyerekeket. A két fiú a kapu előtt várt, hogy az kinyíljon, de Piqué már visszaült az autójába, így ő védve volt az időjárási viszonyoktól. Az tény, hogy a focista legalább azt megvárta, hogy Sasha és Milan bemenjenek a kapun. 

Kiakadtak a kommentelők 

Milyen szörnyű apa az, aki nem segít a gyerekeinek a cuccaikkal, nem köszön el tőlük szeretettel, és szegény Milan alig bírta el a saját bőröndjét

- írta egy kommentelő.

Milyen imádnivaló apa...látszik, hogy a gyerekek alig várják, hogy újra az édesanyjukkal legyenek

- szólt hozzá valaki más.

Ezt tervezi Shakira

Kiderült, hogy Shakira hamarosan egy nagy interjút fog adni, ahol valószínűleg kitálal a szakításról, valamint az exe új párja, Clara Chia Marti is szóba fog kerülni. A fiatal lányt állítólag annyira kicsinálták a kommentelők, hogy pszichológusra van szüksége, valamint nemrég egy magánkórházban is kezelték pánikroham miatt. Ha az interjú megvalósul, valószínűleg csak még jobban elmérgesedik a viszony az énekesnő és Piqué között. 

Via