Shakira és Piqué 2022 nyarán jelentették be, hogy külön válnak útjaik. Azóta a szakításuk egy brazil (vagyis leginkább spanyol-kolumbiai) szappanoperává nőtte ki magát! Kiderült ugyanis, hogy a sztárfocista megcsalta gyerekei anyját egy jóval fiatalabb lánnyal, akivel kapcsolatát azóta hivatalosan is felvállalta.

Később arról érkeztek a hírek, hogy eldurvult a viszony a két híresség között, nem tudnak megegyezni a gyerekfelügyeleten, de a vagyon megosztásán sem, sőt tulajdonképpen szóba sem állnak egymással.

Beindult a nyilvános üzengetés

Az egész történetet az koronázta meg, amikor Shakira előrukkolt egy új számmal, ami egyértelműen Piquének szól. Ezt a sztárfocista sem hagyta szó nélkül, frappáns fotóval vágott vissza. Erre az énekesnő a saját dalát bömböltette a teraszáról, miközben egy óriási boszorkány bábut tett ki, ami az anyósa háza felé néz (igen, tudjuk, totál beteg). Ezek után Piqué pedig egészen egyszerűen posztolt egy közös fotót új barátnőjével. Kicsit, mint az oviban... (LOL)

Bár eddig sem kímélték egymást a felek, a rajongók mégis úgy ítélték meg, hogy na ez már nagyon durva volt Piquétől, és csak Shakira alázására megy ki játék. Ám úgy tűnik, az énekesnő jól mulat a dolgon, amit egy friss táncos videóval be is bizonyított!

A nők már nem sírnak, hanem merenguét táncolnak

– írta a videóhoz, ami egyrészt utalás a dalának egy sorára, másrészt arra, hogy ő bizony már túl van a szakításon.