Néhány nappal ezelőtt jelent meg Shakira új dala, amiben különféle  megjegyezéseket tesz  volt párjára, Gerard Pique-re, valamint annak új barátnőjére, Clara Chia Marti-ra. 

Hatalmas botrány

Mint ismert a páros hatalmas botrány közepette szakított 2022-ben, azután, hogy kiderült a focista megcsalta az énekesnőt. Azóta Shakira egyik bosszúhadjáratot indítja a másik után, friss dalában pedig alaposan ekézi Pique-t és az új barátnőjét. 

Kiborult az új barátnő 

A dal alaposan kiborította a focista új barátnőjét, Clara Chia Marti állítólag pszichológus segítségét is kérte, annyire kiborult. Úgy tudni a fiatal nőt még az utcán is megállítják és éneklik neki a dalt, gyakorlatilag mindenki felismeri, ez pedig őt nagyon frusztrálja. 

Menedékre volt szüksége

Friss információk szerint annyira nincs jó állapotban, hogy elvonult a szülei házába és jelenleg távmunkában dolgozik, nem akar emberek közé menni. Bennfentesek szerint menedékre volt szüksége, hiszen nincs most könnyű helyzetben: ő az a 23 éves lány, akit egész Spanyolország a szájára vett, ez pedig rettenetesen megviselte őt. 

(via)