A rajongók szerint Shakira a legújabb dalában vallott arról, hogy Piquével gondjaik voltak a hálószobában. A dal a „Copa Vacia” címet viseli, és az tény, hogy elég furcsa a dalszövege. Nos, talán ez is egy üzenet a katalán focistának?

Szexuális frusztráció?

A rajongók szerint Shakira dala a szexuális frusztrációról szól. Íme, néhány sor, amiből kikövetkeztették, hogy talán az énekesnő tényleg arról tálalt ki, hogy milyen volt a szex Piquével.

Nem tudom, mit csináljak még, hogy többet kapjak tőled

– énekli a dalban Shakira.

Mert te nem akarod, amikor én akarom. Hidegebb vagy, mint január

– folytatja az énekesnő.

Shakira arról is énekelt, hogy a párja túl sokat dolgozott. 

Mindig olyan elfoglalt vagy a sok üzlettel. Jót tenne neked, szerelmem, egy kis szabadidő. Pihenj itt a kanapén, és figyelj rám

– énekelte Shakira.

Csúnya a szakítás

Shakira és Piqué egy évvel ezelőtt szakítottak, de azóta sem sikerült rendezniük a viszonyukat. A kolumbiai énekesnő visszaköltözött Miamiba, így a focistának ingáznia kell az Egyesült Államok és Barcelona között, hogy láthassa a gyerekeit. Piqué közben összejött a fiatal lánnyal, akivel állítólag megcsalta Shakirát. A pletykák szerint a világsztár énekesnő Lewis Hamiltonnal randizik, de a kapcsolatukat egyikőjük sem erősítette meg. Shakira és Piqué sokat veszekszenek a gyerekeken is, legutóbb például a labdarúgó nem vihette el a gyerekeit a testvére esküvőjére, mert a barátnője is ott volt.

Via