Kiakadtak az emberek! Shakira egy éve több interjúban elmondta, sőt még a dalaiban is megénekelte, hogy Piqué megcsalta őt az új barátnőjével. Nos, most kiderült, hogy valójában a pár már hosszú évek óta nyitott kapcsolatban élt. 

Piqué végig tagadott

Gerard Piqué az elmúlt egy évben többször is hangsúlyozta, hogy nem csalta meg a gyermekei édesanyját, de az emberek nem hittek neki. Most a bennfentesek kitálaltak, hogy az énekesnő és a focista 3 éve nyitott kapcsolatban éltek, tehát másokkal is létesítettek szexuális kapcsolatot. Ennek értelmében Piqué valóban igazat mondhatott, hogy nem árulta el Shakirát. Az lehetséges, hogy Clara Chia Marti már korábban is a labdarúgó életében volt, hiszen egy régi videó is napvilágot látott róluk, de technikailag nem csalta meg a gyermekei édesanyját.

Piqué nem akar olyan találgatásokat, hogy a szakítás oka a hűtlenség volt

– mondta egy informátor.

Még mindig nincs béke

Nagyon úgy tűnik, hogy mostanában nem lesz béke Shakira és Piqué között. Az egykori álompár egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy a szakíáts mellett döntöttek. Nem sokkal később Piqué Clara Chia Marti oldalán találta meg a boldogságot. A pletykák szerint Shakira Lewis Hamiltonnal randizik, de ezt egyikőjük sem erősítette meg. A kolumbiai énekesnő áprilisban visszaköltözött Miamiba a gyerekeivel, így a focistának ingáznia kell, ha látni akarja őket. Piqué már arra is gondolt, hogy vásárol egy házat az Egyesült Államokban, mert akkor nem kellene mindig hotelben megszállnia, ha Sashával és Milánnal van. 

Via