Az Amerikában élő Joy azzal került be a hírekbe, hogy meztelenül ment egy Tinder-randira. A bátorságán nagyon sokan meglepődtek, hiszen a testét csak egy festés takarta. Később pedig azt is elárulta, hogy miért tette. 

Különös ok miatt ment meztelenül a nő a Tinder-randira

Vannak, akik napokon keresztül ötletelnek azon, hogy mit vegyenek fel az első randira. A csajok nagy része megpróbálja kihozni magából a maximumot, így sokan új szettet is vásárolnak. Joy-nak azonban nem kellett emiatt aggódnia, hiszen semmit sem viselt az első randin. 

Joy úgy döntött, hogy az első találkozón semmit sem fog viselni, ehhez sokat segített neki Jen Seidel amerikai művész, akit a neten csak Jen the Body Painter néven ismernek. A testfestő felsőt, és szaggatott farmert festett Joy testére. A végeredményt itt tudod megnézni

Nem ez az első Tinder-randim, de ez az első festett Tinder-randim. A srác, akit kiválasztottam, egy komikus, és tényleg nagyon vicces, szóval alig várom, hogy találkozzak vele és lássam a reakcióját

– magyarázta. 

Joy elárulta, hogy azért tette, hogy megviccelje a pasit. Úgy érezte már a randi előtt is, hogy nagyon jó a humora, így biztos volt benne, ha kiderül a titka, csak jót fognak rajta nevetni. A csajszi végül annyira jól érezte magát a pasival, hogy szóba sem került a testfestés. Csak az este végén bukott le, amikor eleredt az eső, így kénytelen volt bevallani a dolgot. 


Via