Nem mindenki az igaz szerelmet keresi a Tinderen, de vannak, akik ennél is durvább dologra használják. 

A Tinder felhasználóiról lerántották a leplet

Felmérést végeztek a Tinder felhasználók körében, és talán bár ne tették volna? Az eredmények aggasztóak. 1300 regisztráltat kérdeztek meg arról, hogy milyen céllal töltötte le az applikációt, és nem a legbíztatóbb válaszok érkeztek. 

Az eredmények rámutatnak, hogy a megkérdezettek nagyjából fele egyáltalán nem szerelmet keres. De még csak nem is szexet. Nem keresnek semmit, csak egy kis izgalomra vágynak a már meglévő kapcsolatuk mellé.

Sokak számára a Tinder az a platform, ahol szabadon félremehetnek a partnerük mellett, és amikor éppen mélyponton van a kapcsolatuk, akkor itt lelnek vígaszra. 

Nem őszinték egymással a felhasználók

De nem fair ez a másik féllel szemben, hiszen sokszor ezt el is titkolják, nem nyitnak vele a beszélgetés kezdetén. Aztán pedig még nehezebben veszik rá magukat, hogy elmondják, hogy nem éppen fair játékot játszanak. Egészen pontosan a felhasználók 65,3%-a számolt be arról, hogy kapcsolatban van, vagy ami még rosszabb, házas.

A cég sajnos nem tud mit tenni a helyzettel, hiszen nehéz lenne kiszűrni, kik azok, akiknek szándékukban sem áll akár alkalmi, akár komoly kapcsolatokba belemenni. Az azonban biztos, hogy ez a felmérés nem vet jó fényt a cégre, hiába, hogy ezek már egyéni problémák. 

via