Szerelemben és háborúban mindent szabad, mondják, de azért lássuk be, ez nem egészen így van. Persze a világ fejlődik az emberek is fejlődnek és mára már sokkal nyitottabban állunk hozzá számos kérdéshez, olyan kérdésekhez, amik 20-30-40 évvel ezelőtt talán fel sem merültek volna. Persze a randi trendek bizonyára akkor is jöttek és mentek, csak talán nem nevezték nevén azt a bizonyos gyereket. Ma ez tényleg egészen másként van, hiszen még arra is van kifejezés, ha valaki télen teszi lapátra a másikat. 😀 Ezúttal a kispad trendet mutatjuk be neked. 

Kispadon 

Oké, de mi is pontosan az a kispad? A kifejezést már tutira te is hallottad, hiszen a fociban gyakran használják, ha lecserélnek egy játékost, majd kispadra ültetik. Na, de honnan tudhatod, hogy te magad is kispadra kerültél? Nos, ha azt érzed, hogy a srác jól el van veled, de nem számol veled igazán, ha azt veszed észre, hogy nem mutat be a hozzá közel álló személyeknek hosszabb idő elteltével sem, akkor kezdhetsz gyanakodni. Ugyanis nagy eséllyel több vasat is tart a tűzben, a lányokat pedig nemes egyszerűséggel forgatja a képzeletbeli focipályáján. Amikor nem veled van, mással randizik, de pedig a kispadon ülve várod, mikor vesz be téged újra a játékba. 

Az elköteleződés kérdése 

Persze egy darabig lehet, hogy ez neked is tök rendben van, legalábbis, amíg az ismerkedési fázisban vagytok, de egy bizonyos idő elteltével normális, ha az elköteleződésen gondolkodsz. Szóval, ha az a benyomásod, hogy ez benne fel sem merül, az a kispad pedig még mindig képben van, akkor eljött az ideje egy nagy beszélgetésnek. Ilyenkor jobb, ha egyenesen megmondod, mit akarsz, még akkor is, ha nem vagy benne biztos, pozitív lesz a visszajelzés. Ha ő továbbra sem csak melleted szeretné letenni a voksát, akkor jobb, ha elengeded őt. 

Amikor le kell lépni 

Bár a kispadozás ellentmondásos dolognak tűnhet, de tekinthetsz rá lehetőségként. Hiszen számodra is nyitva áll az opció, hogy több sráccal találkozgass, így ugyanis sokkal nagyon eséllyel találhatsz rá az igazira. A párkapcsolati szakértők is azt mondják, érdemes lehet többekkel randizni addig, amíg valakivel nem fordul komolyra az ügy. Szóval a lényeg, nem kell óvakodni a kispadtól, de ha az a érzésed játékba sosem kerülhetsz, akkor lépj le. 

(via)