Az asztrológia szerint, vannak olyan csillagjegyek, amelyek között különösen szoros kötelék szövődhet. Ez igaz a szerelemre és a barátságra egyaránt. Ha szeretnéd tudni, hogy melyik csillagjeggyel tart örökké a barátságod, akkor olvass tovább! 

Kos és Oroszlán

Ez a két asztrológiai jegy a tűz elemhez kötődik: számukra a kapcsolatnak mindenekelőtt a szenvedélyen kell alapulnia. Erős érzelmekkel kell rendelkezniük, hogy valóban közel kerüljenek valakihez. Közös bennük az őszinteség és nehezen jönnek ki olyan emberekkel, akik könnyen megsértődnek. Szeretnek kötekedni, így a barátságukban gyakran vitáznak, ettől függetlenül persze szeretik egymást. Könnyen kialakul köztük a barátság, ám ha nem vigyáznak, ugyanolyan gyorsan véget is érhet

Bika és Mérleg

A Bika és a Mérleg azt értékeli kapcsolatukban, hogy számíthatnak egymásra. Utálják a konfliktusokat, amelyeket időpocsékolásnak tartanak. Számukra elengedhetetlen, hogy a barátság mindenekelőtt a bizalomra és a kölcsönös elfogadásra épüljön. Szeretnek együtt minőségi időt tölteni, gyakran járnak étterembe, moziba vagy kirándulni. Időnként lehetnek problémáik, de ezeket mindig meg tudják beszélni, hiszen a szoros kapcsolat áll náluk az első helyen.

Ikrek és Nyilas

Ez a két asztrológiai jegy a humor terén találja meg a közös hangot: szeretnek szórakozni, és mindenekelőtt a jólétüket helyezik előtérbe. Kedvelik a társaságot, és imádnak újdonságokat kipróbálni. Fontos számukra, hogy megismerjék egymást, ettől lesz igazán tartalmas, érzelmekkel teli a barátságuk. 

Rák és Halak

A félénk Rák és az álmodozó Halak kapcsolatát mindenekelőtt az érzelmek kötik össze. Nagyon szeretik egymást, és úgy érzik, hogy számíthatnak egymásra. A rák gyorsan a másik ellen fordulhat, ha úgy érzi, hogy elárulják vagy félreértik: a Halak mellett jelentős szövetségesre találhat, mivel az utóbbi nagyon érzékeny a körülöttük lévők reakcióira és érzéseire. Szeretnek hosszan és mélyen beszélgetni az érzéseikről. Nem félnek kitárulkozni, ha úgy érzik, hogy megértik és meghallgatják őket. 

Skorpió és Vízöntő

Nehéz közel kerülni ehhez a két asztrológiai jegyhez, amelyek kezdettől fogva hidegnek tűnhetnek. A Skorpiót és a Vízöntőt viszont gyakran csodálják. Sokszor bosszantják őket az emberek, de pontosan emiatt értenek annyira jól szót. Inspirálják egymást, miközben imádják a szabadságot, amit a barátságuktól kapnak. 

Bak és Szűz

A hűség és a bizalom nagyon fontos értékek e két asztrológiai jegy számára. Utálják a felesleges drámát, és szívesebben tartogatják az energiájukat valami másra. Fontos számukra a kölcsönös bizalom és a tisztelet, mindig ügyelnek arra, hogy a másikat helyezzék előtérbe, így rájuk az önzés nem jellemző.