3 csillagjegy számára nem lesznek egyszerűek augusztus utolsó napjai. 

Kos

A Kosnak elsősorban bizonytalanságot és zűrzavart hoz a Merkúr retrográd. Főleg augusztus 27. után érezheted elveszettnek magad, és kételkedhetsz magadban és az utadban. Nem vagy ehhez hozzászokva, általában céltudatosan mész előre, úgyhogy alapjaiban rengeti meg az életedet ez az időszak. De mint mindig, az univerzumban mindennek célja van. Ha most szembe nézel a kétségeiddel, az hosszú távon megerősíthet.

Bika

A Merkúr-retrográd miatt különösen oda kell figyelned az egészségedre. Most sebezhetőbb, és kevésbé ellenálló vagy, mint általában. Érzékenyebb a stresszre, és hajlamos az egészségtelen szokásokra - muszáj, stoppot mutatnod magadnak. Ugyan ez elsőre rémesen hangzik, lásd meg benne a lehetőséget, amit az univerzum kínál. Végre jobban odafigyelsz magadra, és kizárhatsz minden olyan dolgot az életedből, ami nem szolgál. 

Szűz

A Szűzek felkészülhetnek arra, hogy nagyon sok minden bosszantja majd őket a következő hetekben. A retrográd Merkúr a jegyedben, egyszerűen kimerítő számodra. Csapdába csalva érzed majd magad, valamint hogy nem uralod a saját életed. Azt érzed, minden csak úgy történik, de semmire sincs ráhatásod. Most megtapasztalod, mennyire hiányzik az életedből a struktúra, és a szabályok. 

via