3 csillagjegy számára ez a hét tele lesz örömmel és boldogsággal. 

Bak

A Bakok ezen a héten különösen elengedik magukat, és felfedezhetik kreativitásukat. Többször megtapasztalhatják, hogy abban a pillanatban, amikor végre nem feszülnek rá valamire, hirtelen megtalálják a megoldást, és kellemesen le tudnak zárni bármilyen ügyet, mindenféle nehézség nélkül. Most egy életre megtanulják, ami hozzájuk tartozik, az ha elengedik, visszatalál. 

Skorpió

A Skorpiók most teljes meggyőződéssel és elköteleződéssel tudnak döntéseket hozni. Egyszerűen rendíthetetlenül hisznek magukban, és minden lépésükben. A környezetüknek is feltűnik, hogy mennyire jól csinálják a dolgaikat, és végre eltűnnek a kételkedő hangok. Most inkább az irigyek lesznek majd túlsúlyban, akik eddig nem hittek a sikeredben. 

Nyilas

A Nyilasokat a Jupiter ezen a héten a testi és a lelki gyógyulásban segíti. Ez teljesen feltölti őket, és sokkal több az energiájuk, mint általában. Sőt, a kedvükre is kihat ez az újjászületés, sokkal nagyobb az életörömük mint eddig, és könnyebben elfogadják a nehézségeket,  akadályokat is. Bízhatnak a megérzéseikben: amit most eléjük gördít az élet, azt tutira sikerrel megoldják.

via