Amennyiben a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtél, a horoszkóp szerint van a környezetedben valaki, aki titkolja ugyan, de él-hal érted! Olvass gyorsan tovább, mutatjuk a részleteket!

Bika

Régóta ismered már azt a személyt, aki hosszú hónapok óta kedvteléssel figyel téged a távolból. Akár félelmetesen is hangozhatna ez, de ne aggódj, 100%-ig pozitív ez az illető, és sose tenne olyat, amitől rosszul éreznéd magad. Az érzéseiről is pont azért nem szól semmit, mert tudja, hogy esetleg kellemetlen szituációt eredményezne a számodra, ha bevallaná, mit érez irányodban. Nem sokat tehetsz hát, esetleg élvezd azt a tudatot, hogy van valaki a világban, aki látja a jó tulajdonságaidat, értékeli őket, és ha egyszer bajba kerülnél, számíthatsz a lovagiasságára!

Szűz

A Szűz és titkos hódolója esetében a titkoson különösen nagy hangsúly van. Az illető jól tudja, hogy nem vagy az esete, és ezért direkt úgy viselkedik, hogy leplezze, mennyire odavan érted. Minden jel arra mutat sajnos, hogy sosem fogod megtudni, kiről van szó, pedig az illető néha tesz is ezt-azt úgy, hogy neked kedvezzen. Azonban ilyenekre csak akkor ragadtatja magát, ha biztos benne, hogy semmiképpen sem jöhetsz rá, hogy igazából ő áll a szerencsés véletlennek tűnő eset mögött.

Skorpió

Kedves Skorpió, te aztán akaratodon kívül jól magadba habarítottál valakit! Ez a személy most fontolgatja is, hogy az érzéseiről beszámoljon neked, szóval ha szingli vagy, sejted, kiről lehet szó, és úgy érzed, hogy ebből akár lehet is valami, esetleg jelezd az illető felé, hogy állsz a dolog elébe! Fontos azonban, hogy tisztázd, hogy ami miatt az illetőnek megtetszettél, az nem szándékosan neki szólt, és nem direkt húztad az agyát – egyszerűen csak így alakult.