A te életedben is van olyan ember, akivel bármikor, bármiről is vitáztok, soha nem lehet igazad? Lehet, hogy ez a 3 csillagjegy egyike ő is?

Bak

A Bak minden veszekedés alatt nagyon nyugodt, hűvös, és persze vadítóan összeszedett. Pontosan azért, mert nagyon jól tudja, hogy addig nincs vége a vitának, amíg el nem hangzik, hogy neki van igaza. Ők azok, akik akár órákon át is kutakodnak, hogy valamiről bebizonyítsák, hogy igaz, vagy éppen nem, csak ne veszítsék el a vitát. Minden követ megmozgatnak, hogy mindent ők tudjanak a legjobban. 

Skorpió

A Skorpiók egyszerűen kényszeresen ragaszkodnak az elképzeléseikhez. Nehezen engednek be új információkat, és nehezen meggyőzhetőek arról, hogy esetleg valamit rosszul látnak. Mivel bennük fel sem merül, hogy bármiben is tévednek, minden vita alatt végig nyugodtak maradnak. A másik fél pedig eközben atomjaira hullik az idegességtől, mikor ő még még a hangját sem emeli fel. Ez a sikerük titka.

Szűz

A Szűz nem azért vitázik, hogy az igazát bizonygassa. Őt az vezeti, hogy egy nehéz, kétes szituáció végre megoldódjon. És mivel a szándákai nagyon tiszták, ezért a másik azonnal zavarban érzi magát tőle. Így sokan nem is mernek ellent mondani nekik, mert úgy érzik, hogy ez egyszerűen nem lenne fair, egy ennyire tisztaszívű emberrel szemben. Így esik, hogy nekik is mindig igazuk lesz, mire véget ér a beszélgetés.

via