Talán nem is gondoltad volna, de bizonyos zodiákusok előfordulása jóval ritkább. Ezúttal megmutatjuk a 3 legritkább csillagjegyet, na a te horoszkópod közte van? 

Vízöntő 

A Vízöntő a harmadik legritkább állatövi jegy, egyes feltételezések szerint pedig azért születnek e horoszkóp égisze alatt annyira kevesen, mert a február a legrövidebb hónap. Az igazság azonban az, hogy a február rövidségének ehhez semmi köze, hiszen a Vízöntő szezonja 31 napos, mivel január 20-tól egészen február 18-ig tart. Szóval, hogy pontosan mitől annyira ritkák a Vízöntők nem tudni, de talán pont ezért olyan külön szinte mindük személyisége. Persze a szó legpozitívabb értelmében. A Vízöntőknek mindig újító ötleteik támadnak, gyakran megelőzik a saját korukat. Rendkívül barátságosak és nyitottak, de közben nagyon független, kreatív szellemek is, sőt egy kis lázadás sem áll távol tőlük. 

Kos 

A Kos a második legritkább állatövi jegy, bár ennek oka nem egészen világos. Az egyik elmélet szerint a Kosok nyáron fogannak, amikor is az emberek inkább a szabadban szeretnek lenni, nem pedig a hálószobában. 😀 A Kos csillagjegy szülöttei egyébként nagyon szenvedélyes emberek, határozottságuk és függetlenségük nem ismer határokat. Tele vannak energiával és minden vágyuk, hogy teljes életet éljenek. Szóval ritkaságuk dacára nagyon feltűnőek, egy Kost ezer közül is felismer a környezete. 

Bak 

A Bak a legritkább állatövi jegy, ennek pedig az lehet az oka, hogy az emberek jelentős része, amikor tudatosan tervezi a gyermekvállalást, akkor szeretné kihagyni a december hónapot, legalábbis a karácsony-szilveszter környékét a szülés szempontjából. Ezen időszak pedig a Baké. Bár januárban már több Bak baba születik, de azért nem tolonganak, szóval azok akik ekkor látták meg a napvilágot igazán különlegesnek érezhetik magukat. Bakokból egyébként azért is akad kevés, mert a szezonja csupán 29 napot foglal magában, szemben a többi jeggyel, amik 30, de akár 31 napig is eltartanak. 

(via)