Ez a 3 csillagjegy nem tud az egyszerűségre törekedni, ha nekik valamit mondanak, azonnal háromszor olyan bonyolultan látják a dolgot.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő imád túlpörögni mindent, ám a legtöbször elfeledkezik arról, hogy mások nem hallják a teljes gondolatmenetet, ami benne lejátszódik. Éppen ezért, már csak a kész, alaposan kombinált verziót mondják a másiknak, és ezt gyakran a környezetükben nem értik meg. Arra kell törekedni, hogy sokkal egyszerűbben, letisztultabban, komplikációmentesebben fogalmazzon, és csak arról beszéljen, amit mások tényleg elmondtak, nem arról, amit maga talált ki utána.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon odafigyelnek minden mondatukra, és megpróbálnak minden helyzetben tekintettel lenni önmagukra és másokra egyaránt. Nem akarnak hibázni, és nem akarnak igazságtalanok lenni másokkal szemben. Nem mindig ugyanazt mondják, mint amit gondolnak, a túlgondolt verzióik miatt csak saját magukat emésztik, de ezt nem adják a másik tudtára. Ez nem a legjobb taktika, mert így rengeteg feszültség csak gyűlik és gyűlik bennük, de soha nem adják ki.

Nyilas

A Nyilasok nagyon szeretnének népszerűek lenni, és mindenáron el akarják kerülni a vitákat. Szeretnék, ha mindenki remek beszélgetőpartnernek tartaná őket, ezért akkor is azt mutatják, hogy megértik a másik nézőpontját, amikor nem. Ez viszont különösen nagy frusztrációhoz vezethet, mert el kellene fogadniuk, hogy nem lehet mindig minden tökéletes. 

via