Hatalmas pofont kaphat ez a 3 csillagjegy október második részében, és bármilyen nehéz is legyen elhinni: ez valójában áldás. A horoszkóp szerint hosszú távon hálásak lesznek a zodiákus tagjai ezekért a leckékért, mert csak így érhetik el azt, hogy végre álmaik életét éljék. Mutatjuk, kiknek kell erősnek lenniük a nagy jutalomért cserébe!

Bika

Talán eddig is az volt az érzésed Bika, hogy ez a hónap tele van embert próbáló szitukkal, mintha örökösen csak helyt kellene állnod. Ez sajnos nem ér még véget, mert október második felében fog csak igazán tetőzni a dolog, mivel egy igazán sorsfordító esemény vár rád. Jó helyen leszel, jó időben ahhoz, hogy elkerülj egy szerencsétlenséget, vagy véghez vigyél egy hihetetlenül nagy tettet. Bármi is legyen ez: átértékeled az életedet, a céljaidat, és ezért mindent megváltoztatsz

Ikrek

A hónap második felében olyan szinten kihasználnak, összetörnek, csalódást okoznak neked, hogy úgy döntesz: ideje önmagadról és a saját boldogságodról gondoskodnod. Bármilyen negatív esemény érjen, azt képes leszel pozitívan felhasználni. Felszámolod néhány kapcsolatodat, bezárod a szeretetszolgálat kapuit, és kilépsz a komfortzónádból, hogy egy teljesen új életet kezdhess.

Mérleg

Nagy az esélye annak Mérleg, hogy a történelem újra megismétli önmagát, és újfent elkövetsz egy bizonyos hibát. Talán megint olyannak szavazol bizalmat, aki nem érdemli meg, vagy csúnyán becsapnak téged a jóhiszeműséged, esetleg a romantikus vágyaid miatt. De valószínűleg most már utoljára. Ébresztőleg hat rád a dolog, és olyan szinten felszívod magad, hogy úgy döntesz, leszámolsz a múlttal, és még néhány kapcsolatot is megszakítasz. Sőt, hirtelen munkahelyet vagy lakóhelyet is váltasz, annyira magad mögött hagyni az eddigi életedet.