A borús, hideg őszi idő megviselheti néhány zodiákus kapcsolatát, de lehetőséget is teremt az összebújásra, a romantikázásra. A szinglikre is várnak nehéz napok, ám sokaknak hoz végül új szerelmet ez a hónap. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az októberi horoszkópodat!

Kos

A Kosok az első két hétben jó kapcsolatot ápolnak majd pasijukkal, és tökéletesen egy hullámhosszon lesznek, miközben sok-sok új élményt szereznek az ágyban, és azon kívül is. De a hónap második felétől kezdve óvatosnak kell lenniük, mert könnyen összeveszhetnek. A szinglik pedig októberben végre rálelhetnek a lelki társukra.

Bika

A Bikáknak kifejezetten jó hónapjuk lesz. Nagy lépés előtt állnak, és a földöntúli boldogságuk egy eljegyzésben csúcsosodhat ki, vagy úgy döntenek: családot alapítanak, sőt, egyesekhez előbb is jöhet a gólya! Az egyedülállóknak mozgalmas társasági életük lesz, érdekes emberekkel találkozhatnak, és nehezükre is eshet eldönteni, kivel randizzanak komolyabban.

Ikrek

Az Ikrek nem kezdik jól az októbert. Komoly nézeteltéréseik, vitáik adódhatnak a pasijukkal, amik alaposan megtépázzák a kapcsolatot, de szerencsére a hónap második felétől kezdve számottevően javulni fog a helyzet. A szinglik viszont fantasztikusan érzik magukat, élvezik a laza flörtöléseket, de valószínűleg a hónap második részében találkoznak álmaik szerelmével.

Rák

A Rákok átlagos kapcsolatot ápolnak partnerükkel a hónap elején. Rá is jönnek arra, hogy ellaposodott a kapcsolatuk, és próbálják megtörni a mindennapok egyhangúságát, és törekedni fognak a kapcsolat javítására. A szinglik most különösen magányosnak érezhetik magukat, és nem járnak szerencsével a szerelemben, de majd a melóban sikeresebbek lesznek!

Oroszlán

Az Oroszlánok lenyűgözik a szerelmüket azzal, hogy megmutatják: igazi társak. Az erőfeszítéseik sokszorosan megtérülnek. Romantikával és meghittséggel teli hetek előtt állnak, ami jelentősen megerősíti a közöttük lévő köteléket. A szinglik sok emberrel találkozhatnak, és azzal lesznek elfoglalva, hogy a lehető legjobbat hozzák ki önmagukból és a lehetőségeikből.

Szűz

A Szüzeknek nézeteltérései adódhatnak az imádottjukkal. Amíg mindenáron a saját igazságukat erőltetik, és nem hajlandók kompromisszumot kötni, addig marad a fasírt, de a hónap vége enyhülést jelez, ami visszahozza a békét és a harmóniát az életükbe. Az egyedülállók magányosnak és elveszettnek érezhetik magukat pasi nélkül. Amíg várnak az igazira, támaszkodjanak a barátokra!

Mérleg


A Mérlegek mostanában elégedetlenek lehetnek a kapcsolatukkal. Duzzogás és veszekedés helyett, inkább igyekezzenek építő jelleggel kommunikálni, és javítani a kapcsolatukon. Az is sokat segítene, ha több minőségi időt töltenének együtt. A szingliknek nem sok kedvük lesz az ismerkedéshez, de valóban nem is ugorjanak bele egy új kapcsolatba addig, amíg nem gyógyítják meg a korábbi sérüléseiket.

Skorpió

A Skorpiók nyugodtan hátradőlhetnek, mert békés, laza napok várnak rájuk a szerelemben. Viszont ügyeljenek arra, hogy ne hagyják ellaposodni, szóval néha iktassanak be egy-két őszi kirándulást, és szerezzenek új élményeket. A szinglik új barátokra tesznek szert, és valószínűleg lesz egy közöttük, akiből annál is több lesz!

Nyilas

A Nyilasok kapcsolatát az öröm és megelégedettség fogja jellemezni. Már rég nem volt akkora az egyetértést és a harmónia közöttük, mint mostanában. Talán épp ez segít majd nekik egy következő szintre emelni a kapcsolatukat. A szinglik meglelik azt álompasit, aki mellett önmaguk lehetnek, sőt: kihozza belőlük a legjobbat.

Bak

A Bakok sem ússzák meg a civakodásokat, de ha képesek pozitívan felhasználni ezeket a szitukat, akkor a kapcsolatuk javára válhat, és a hónap második felében szerelmesebbek lehetnek egymásba, mint valaha. A szinglik hihetetlenül boldogok lesznek egyedülállóként, és nem erőltetik a bepasizást.

Vízöntő

A hónap a Vízöntők számára nézeteltérésekkel indulhat. Nagyon türelmesnek és megértőnek kell lenniük egymással, de akkor sikerrel fognak járni, és sokkal erősebb lesz a kapcsolatuk, arról nem is beszélve, hogy visszatér a szenvedélyes szerelem is az életükbe. Az egyedülállók magányosak lehetnek, és komoly érzelmi nehézségeket élhetnek át, ezért is lenne nagy szükség arra, hogy a szeretteikre támaszkodjanak.

Halak

Október első fele rázósan alakulhat a Halak számára, mert gyakran összekaphatnak Mr. Biggel. De semmi ok a parára, mert ezek a hullámvölgyek fogják megerősíteni a köztük lévő köteléket. Most igazán megéri dolgozniuk a meghittebb kapcsolatért! A szinglikre rámosolyog a szerencse a hónap második felében, és annyira szerelmesek lehetnek, mint talán még soha!