Tudod mi a kiszemelt pasi csillagjegye? Magadba akarod bolondítani a srácot? Akár hiszed, akár nem a pasik csillagjegye megmutatja, hogy mik a gyengéi és milyen típusú nőket is szeret, ezáltal pedig sokkal könnyeben tudsz flörtölni vele. Ha tehát el akarod érni, hogy 100%-ig beléd szeressen a pasi, akkor csak kérdezd meg tőle a csillagjegyéd és cselekedj az alább leírtak szerint – a szakértő asztrológusok szerint ez a módszer tutira működik! 

KOS

A Kos férfi merész, bátor, vezető típusa pedig ellenállhatatlanná teszi a nők szemében. Meglepő módon úgy tudod meghódítani, ha a hideg-meleg játékot játszod vele. Flörölj velük nagyon sokat, viselkedj szexisen, utána pedig pár napig szívódj fel. Nem fogja kibírni, hogy ne írjon rád! Másra sem fog gondolni, csak rád és alig várja majd, hogy újra veled legyenek! 

BIKA 

A Bika férfi a földön jár, nem türelmetlen és nem is sietteti az időt. Élvezi az életet és mindent, ami azzal jár: az intimitás kivárása nem okoz számára gondot, sőt, még izgalmas is neki a folyamatos játék, a csipkelődés és a szexis flörtölés. Ha kibírod, húzd ki az első együttlétet olyan sokáig, ameddig csak tudod, nem fogja bevallani, de titkon imádni fogja! 

IKREK

Az Ikrek pasinak kettős személyisége van, ezért hozzá kell alkalmazkodnod: viselkedj kétértelműen, tegyél neki célzásokat, de ne említs nekik semmilyen konkrét dolgot. A bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság teljesen felizgatja, ezért igyekezz olyan titokzatosan flörtöltölni vele, ahogy csak tudsz! 

rák

A Bak csillagjegyű pasi nagyon szorgalmas és tisztességes jellem, aki imád mindent, ami a versenyzéssel kapcsolatos. Hívd el egy próbára, mérjétek össze az erőiteket vagy éppen kezdjetek egy kihívásba, hogy meglássátok, ki a jobb valamiben! Megőrül egy olyan nőért, aki ugyanúgy imádja a versenyeket, mint ő maga!

OROSZLÁN

Az Oroszlán pasi nagyon hiú, szereti az életet, de nagyon nyílt, szerethető és lojális ember. Legjobban úgy tudod magadba bolondítani, ha nyíltan kiállsz mellé valamilyen ügyben, ami ugyanúgy foglalkoztat téged, mint őt. Imádni fog érte, ha pedig hozzá hasonlóan társaságkedvelő vagy, tutira randira fog hívni!

SZŰZ

A Szűz pasi nagyon maximalista, a kapcsolatok elején nem szívesen tárja ki a szívét, inkább megfigyelő alkat. Dícsérd, bókolj neki, főleg az eszét, a racionalitását és a gyakorlatiasságát említsd nekik, mert imád a példakép szerepében tündökölni. Ha látja, hogy őszintén odáig vagy a tetteiért, akkor nyert ügyed van vele! 

MÉRLEG

A Mérleg pasi az egyik legkiegyensúlyozottabb jellem, ezért a harmonikus, már-már tökéletes szerelemre törekedik, amiket a filmekben is látni. Nem a tettek embere és nehezen is kommunikál, de folyamatosan foglalkoztatja őt, hogyan látják mások, ezért biztosítsd a szeretetedről és támogatásodról! 

SKORPIÓ

A Skorpió férfi igazi macsók, nehéz természetű, szeret birtokolni és jelen van benne egy kis nárcizmus is. Ne toleráld neki, hogy piszkáljon és csúnyán beszéljen veled, amint elkezdi, hagyd őt ott, hogy megtanulhassa, hogy veled nem packázhat! Ez a viselkedés keringőre fogja hívni őt és egy pillanat alatt átváltozik szelíd kiscicává, aki csak boldoggá akar téged tenni! 

NYILAS

A Nyilas pasi kalandvágyó, nyitott, vidám, pozitív jellem, aki olyan nőt keres maga mellé, aki szabadon engedik és nem vonja kérdőre őt. Hagyd, hogy ő keressen meg, ne lógj rajta túl sokat és ügyelj rá, hogy a közösen együtt töltött idő is nagyon szórakoztató legyen! Ha ő is jól érzi magát, egyre többet fogja keresni a társaságodat. 

BAK

A Bak pasi nagyon alázatos és kötelességtudó, ritkán keveredik bele konfliktusokba, a legtöbbször csak a háttérből figyeli az eseményeket. Hozzá van szokva, hogy a véleményére nem kíváncsi senki, ezért akkor keltheted fel a figyelmét, ha a számodra fontos ügyekben a tanácsát és a véleményét kéred + még azt is hagyod, hogy segítsen neked! 100% beléd fog szeretni!

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő pasi nagy társasági alkat, akik imádja, ha maga köré csodálókat vagy rajongókat gyűjthet: sanszos, hogy egyszerre több csajjal is randizik. Úgy tudsz a leginkább kitűnni közülök, ha nem mint pasi, hanem mint barát gondolsz rá, mert az esetek többségében a Vízöntőknél a barátság szokott átalakulni szerelemmé, a többi csak komolytalan flört a számukra.

HALAK

A Halak pasi nagyon romantikus, viszont rossz szervező, ezért mindennél többre értékeli, ha a szíve választottja gondol rá és ilyen-olyan apróságokkal kimutatja a szerelmét. Törődj sokat a lelkével, kérdezd meg, hogy érzi magát, milyen napja volt, mennyire volt stresszes a munkája stb; mert minél tudsz meg az érzelmi állapotáról, annál jobban beléd fog szeretni! 

Via