Nyugi, tudjuk, milyen ez. Velünk is előfordult már, hogy valaki nagyon bejött, de valamiért mégsem volt meg az a bizonyos szikra, sőt az is megesett, hogy a kapcsolat ideje alatt múlt el a bizsergés. Tudod, erre mondják, hogy, ami nem megy azt nem is kell erőltetni. Íme 5 jel, hogy köztetek egyáltaln nem működik a kémia. 

Nem mersz előtte beszélni a félelmeidről

Ha erős köteléket ápolsz valakivel, akkor bármekkorák is benned a kétségek, a félelmek, képes vagy ezeken felül emelkedni és bátran beszélni róluk. Ha azonban csak szorongsz a srác mellett, képtelen vagy magadat adni, összrezensz, ha beszélned kell vele bármiről is, akkor van egy rossz hírünk: köztetek nincs meg a kémia. 

Nem vágyódsz utána 

Ha valakiért odáig vagy, akkor szinte nem kapsz levegőt, ha nincs a közeledben. Persze csak metaforikus értelemben, de, ha valakit igazán kedvelsz, akkor vágyódsz is utána, amikor ő távol van. Ha a pasiddal nincs meg ez az érzés, nem is gondolsz rá napközben, sőt jóformán jobban érzed magad, ha nincs ott, akkor valószínűleg már tombol köztetek a kémia. 

Álarcot viselsz 

Ha olyasvalakivel vagy együtt, aki gyakorlatilag a lelkitársad, akkor az illető minden szituban a legjobbat hozza ki belőled. Ő az az ember, aki előtt nem félsz felvállalni még a legbolondosabb éned sem, a vicces szitukon pedig együtt nevettek. Ha viszont ez hiányzik a kapcsolatotokból, ha nem mersz előtte a valódi fényedben tündökölni, akkor az nagyon nem jó, nagy eséllyel sajnos megszűnt vagy soha nem is volt meg köztetek a kémia. 

Önös érdekek 

Persze nagyon fontos, hogy saját magaddal is törődj, de az valahogy törvényszerű, hogyha szerelembe esünk, akkor a partnerünk igényei is nagyon fontosak lesznek a számunkra. Hát, ha te egyáltalán nem érzed úgy, hogy a pasid igényeit ki szeretnéd elégíteni (és itt nem feltétlenül szexuális dolgokra gondolunk), akkor gyanúsan kihunyt köztetek a szikra. Ebben az esetben jobb elengedni egymás kezét, hiszen feltehetően ti is arra vágytok, hogy valakivel igenis, úgy isten igazából szikrázzatok. 

A múlt kérdése 

Múltja, sőt kínos múltja szinte mindenkinek van. Tudod, ezek azok a kínos, kellemetlen, néha durva sztorik, amiket nem szívesen mesélsz el akárkinek. Ha ezeket el tudod mondani a pasidnak, akkor valószínűleg minden okés köztetek, megvan a kémia, ellenkező esetben azonban esélyes, hogy valami nagyon nem oké. 

(via)