Egy új kapcsolatban megesik, hogy még nem akarod kimondani a bűvös ~szeretlek~ szót, viszont 100%-ig biztos vagy az érzéseidben és valahogyan ki akarod mutatni a szerelmedet a pasi felé! A testi kémia ilyenkor sokszor lehet a segítségedre, de még van pár olyan dolog, melynek a segítségével még a lassú randizás során is garantáltan érezni fogja a partnered, hogy szereted őt

1. Könnyítsd meg a napjait

Fáradtan ér haza a munkából, esetleg baromi nehéz munkanapja volt? Miért nem leped meg egy kis vacsival? Ha nem vagy konyhatündér, rendelhetsz is neki, vagy magatoknak valamit, nagyon fogja értékelni. Nem nagy dolog, de az ilyen apró gesztusokból érezni fogja, hogy számít neked és szereted őt.

2. KÉNYEZTESD EL

A pasik is szeretik a kényeztető masszázsokat, a legtöbb pedig (annak ellenére, hogy szívesen nem is vallják be) a forró fürdőket, a fürdősókat és a pakolásokat is szeretik az arcukon. Persze, legtöbbször akkor csinálják ezeket, amikor nem látják őket a csajok, de ha csinálsz neki egy forró, habos fürdőt, biztosan szívesen kipróbálja, titkon pedig imádni fogja a kedvességedet!

3. Lepd meg valamivel, amit szeret

Pont a múltkor beszéltetek a kedvenc gyerekkori édességéről, amit már évek óta nem evett? Mi lenne, ha megpróbálnád neki beszerezni? De megsütheted neki a kedvenc sütijét is, sőt, még más apróságokat is kitalálhatsz neki. Ugyanolyan jól fog neki esni, mikor ő lep meg téged egy csokor virággal és/vagy bonbonnal, csak ő pasi, szóval lehet, hogy őt még nem is lepte meg őt hasonló dologgal egy barátnője sem! 

4. Írj neki egy édes kis üzenetet

Ne smsre vagy chates üzire gondolkodj, hanem klasszikus, kézzel írt, papíros jegyzetre, amit az éjjeliszekrényére tudsz csempészni. Egy Jó reggelt édesem, legyen szép napod! vagy egy Rád gondoltam, fantasztikus vagy üzenet elképesztően fel tudja dobni a napját és garantáltan érezni fogja, hogy mennyire szereted őt.

5. Támogasd mindenben!

Stresszes a munkája és nem tud annyi időt szakítani rád, mint szeretnéd? Legyél vele türelmes, valószínúleg nehéz időszakon megy most keresztül. Biztosítsd őt a támogatásodról, sőt, arra is biztasd, hogy szánjon saját magára és a barátaira több időt és lazuljon egy kicsit többet! Ha látja, mennyire támogató vagy az életével kapcsolatban, még szerelmesebb lesz beléd! 

Via