Nincs is kellemetlenebb annál, mikor végre összejön az első randi az álompasival, ám a folyamatos nevetgélés és flörtölés helyett csak ott ültök egymással szemben, némán és nincs miről beszélgetnetek. Hogy ez a nagyon kínos szitu soha ne történjen meg veled, érdemes bemagolnod a következő szuper randi kérdéseket, hogy ha egy pillanatra is beállna a csend köztetek, azonnal vágjon az eszed és tudj mit kérdezni tőle

Figyelem, ezek a kérdések ráadásul azért is szuperek, mert könnyen megismerhető belőle a másik + folyamatosan továbbvihetőek a kérdések, tehát ha tetszetek egymásnak, tutira jó beszélgetés fog belőlük kialakulni! Nézzük is!

1. Milyen napod volt?

Kedves, érdeklődő, de nem túl tolakodó kérdés, abszolút el lehet vele indítani az első randit. De még a sokadikat is! A válaszból megtudhatod, hogyan zajlik egy átlagos napja, mennyire van jó/rossz passzban és mennyire várta az első randit veled!

2. Voltál már itt?

Nézz körül és mellékesen érdeklődj róla, hogy volt-e már az adott helyen. Vagy azt mondja, hogy igen, akkor lehet arról dumcsizni, miért választotta ezt a helyet, miért szeret ide járni, mikor járt itt először stb. Ha azt mondja, hogy nem, az akkor az újabb témát ad arra, milyen helyeken szokott járni egyedül és persze, a barátaival.

3. Sok barátod van?

Ha nem túl beszédes a csávó, ezt a kérdést elintézheti egy igennel/nemmel, de ha résen vagy, máris rá tudsz kérdezni, hogy miért? Ezek után érdeklődhetsz a legjobb barátjáról, hol ismerkedtek meg, mit szoktak együtt csinálni, milyen gyakran találkoznak stb... Ha ez ki van vesézve, jöhet a család!

4. Mi a kedvenc gyerekkori emléked?

A gyerekkori sztorizgatások általában jó beszélgetésekké szoktak átalakulni, hiszen a legtöbben szeretnek a családjukról, barátaikról, gyermekkorukról beszélni. Ilyenkor lehet felidézgetni, elkalandozni gondolatban és tutira találtok közös pontokat is, amiket gyerekként szerettetek vagy csináltatok!

5. Mi tesz téged boldoggá?

A gyerekkori kedvtelésekből és hobbikból könnyen át lehet evickélni a jelenlegi szenvedélyekre, amik boldoggá teszik őt. Mivel tölti a szabadidejét, hogyan kapcsolódik ki egy nehéz munkanap után? Apropó, munka....

6. Szereted a munkádat? 

Az első reakció mindig az igaz. Ha elfintorodik, akkor valószínűleg nem; ha belelkesedik, készülj fel rá, hogy ő egy karrierista srác. Itt beszélgethettek a munkahelyéről, a munkájáról, mit csinál, pontosan mit végez, merre, hol, mennyire stresszes, mennyire laza, szeretne-e továbblépni a jövőben, ha igen, milyen irányba stb.

7. Mit csinálsz hétvégenként?

A legtöbb ember nem szeret a munkájáról beszélni túl sok ideig, mert már amúgy is túl sok idejét emészti fel. Helyette érdemes egy kicsit felrázni a beszélgetést és lazulós témákról dumálni. Azt már tudod, mit szeret csinálni munka után. Na, de ha hétvégén hogyan szokta tölteni? 

Cosmo-tipp: Ennél a pontnál egy jó fél-egy óra már tutira eltelt a randizásból, ha benne vagytok a dumálásban, a hétvégi progikról beszélgetve pedig könnyen megkérdezheti, hogy mik a terveid, szabad vagy-e a hétvégén. Ez azt jelenti, újra látni akar. A belátásod szerint válaszolj! 

8. Milyen kapcsolatot keresel?

Ma már annyiféle párkapcsolat létezik, hogy követni sem tudjuk: ha neki vagy neki vannak speciális igényeitek (pl. nyitott kapcsolat), akkor azt ezen a ponton legkésőbb jelezni kell. Ha nincs, akkor is érdemes megkérdezni, milyen lányt keres, milyen párkapcsolatra vágyik, szeretne-e családot a jövőben vagy úgy amblokk mik a  magánéleti tervei a következő 5-10 évben. Ebből rá fogsz jönni, neked való-e a srác.

9. Mi a fontos számodra egy kapcsolatban?

Ennél a pontnál már lehet kicsit mélyebbre ásni és őszintén megmondani a frankót. Van, akik az őszinteséget követelik meg, mert már sokszor hazudtak nekik; mások azt emelik ki, hogy mennyire szeretnének a mindennapokban együtt edzeni vagy utazgatni a barátnőjükkel. Mindenkinek más a fontos, ezt tiszteletben kell tartani! A válaszából leszűrheted, mennyire passzol a te igényeidhez.

10.  Mik a céljaid a jövőre nézve?

Felesleges húzni az időt: már az első randin érdemes a terveiről, álmairól érdeklődni, mert könnyen lehet, hogy abszolút nem egyezik a jövőképetek és akkor nem kell több órát randiznod vele. Ha nincsenek céljai, az nem túl jó hír, mert elveszett, céltalan lélekre utal, de az is lehet, hogy csak túl szégyenlős róla beszélni. 

Via