Nem csupán red flagek léteznek, de vannak olyan zöld zászlócskák is, amelyek azt jelentik, hogy egy párkapcsolat kifejezetten sokáig tarthat!

Ezen az apróságon múlhat a boldogság

Természetesen egy kapcsolat elején nagyon fontos odafigyelni arra, hogy milyen jeleket küld a másik, hiszen ez az egyetlen támaszunk, hogy reális döntést hozhassunk, van-e jövőnk a másikkal? 

A Today szakértője szerint létezik egy olyan szó, amelyet ha meghall, hogy az ismerkedés során elhangzik, azonnal tudja, hogy annak a kapcsolatnak bizony van jövője. 

Ez a szó nem más, mint a könnyű. Azok a párkapcsolatok tartanak általában hosszú ideig, amelyeket ezzel a szóval jellemzik a benne lévő felek. Amikor könnyű az ismerkedés, könnyűek a mindennapok. A könnyű persze mindenkinek mást jelent, de a legtöbb esetben ilyenkor nincsenek konfliktusok, és nem is kell napi harcokat vívnia a feleknek egymással. 

Nem mindig a tikolózás a nyerő

Ezeknél a párkapcsolatoknál a pasi nagy tisztelettel kezeli a nőt. Nem várakoztatja napokig taktikusan a levelekkel, nem játszmázik, hogy mikor és hol találkozzanak. Ebben az esetben mindketten átadják magukat az ismerkedés élvezetének, és nyílt lapokkal játszanak. 

Sokan azt gondolják, hogy a taktika elengedhetetlen az ismerkedésnél, pedig ez nem igaz. Ha tiszták a szándékaid, és a másikat nem tartod állandóan kétségek között, nagyoban megkönnyíted a dolgát. Stabilitást fog érezni, és sokkal kiszámíthatóbb lesz számára a kettőtök kapcsolata. 

via